Autor: Informer.rs

28.08.2024.

23:20

Foto: Shuterstock

Magazin

Najjače poze za višestruke vrhunce! Probajte ove trikove još večeras i osetite pravu strast!

Ako se osećate dovoljno smelo u spavaćoj sobi, možete isprobati ove uzbudljive seksualne poze koje vam mogu doneti više orgazama u jednoj sesiji.

Od smanjenja nivoa stresa do poboljšanja koncentracije, vrhunac ima brojne benefite za zdravlje, a pritom donosi izvanredan osećaj. Ako ste spremni da se upustite u nešto izazovnije, evo nekoliko seksualnih pozicija koje vredi isprobati, s tehnikama koje mogu dovesti čak i do višestrukih orgazama.

Spušteni dogi

Stanite u tradicionalni dogi stil, ali umesto da se oslanjate na ruke, položite laktove na krevet ili jastuk. Ovaj položaj ne samo da vašem partneru pruža potpunu kontrolu, već i pojačava intenzitet zadovoljstva. U takvom scenariju, postoji velika mogućnost višestrukih orgazama.

Informer

Sedeći lotus

U ovoj pozi, muškarac sedi prekrštenih nogu, dok vi obavijate nogama njegov struk za maksimalan prodor. Ovaj položaj pojačava osećaj bliskosti i može rezultirati intenzivnim zadovoljstvom koje vodi ka višestrukim orgazmima.

Most

Jedna od jednostavnijih, ali izuzetno intenzivnih pozicija. Počnite u misionarskom položaju, a zatim neka vaš partner sedne i podigne vaše kukove, dok vi postavljate noge na njegova ramena. Kontinuirano pomeranje gore-dole može dovesti do više uzastopnih vrhunaca.

Obrnuta kaubojka

Ova pozicija omogućava vam potpunu kontrolu nad dubinom i brzinom prodiranja. Sedite na svog partnera, okrenuti prema njegovim stopalima, dok su njegove noge savijene. Držite ga čvrsto za kolena i dozvolite mu da uđe u vas s leđa, pružajući vam jedinstvenu kombinaciju kontrole i zadovoljstva.