• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2024

23:20

3 stvari koje muškarci obožavaju u krevetu! Iznenadićete se jer nikada o tome ne govore!

Shutterstock

Ljubav

3 stvari koje muškarci obožavaju u krevetu! Iznenadićete se jer nikada o tome ne govore!

Podeli vest

Muškarci imaju mnoge želje kada je reč o seksu, ali o nekima se retko govori. Šta ih zaista impresionira? Suprotno uvreženom mišljenju, muškarci cene jednostavnost i iskrenost u krevetu. Evo šta zaista žele, a retko priznaju.

Muškarci imaju mnoge želje kada je reč o seksu, ali postoje i one o kojima se manje govori. Šta zapravo najviše impresionira muškarca u krevetu? Iznenađujuće (ili možda ne, s obzirom na reputaciju lenjivaca), mnogi muškarci priznaju da nisu preterano zainteresovani za preterane akrobacije ili teatralne performanse.

Većina muškaraca je jednostavna i samo žele da njihove partnerke budu prisutne. Ali, ako želite da mu pružite nešto posebno, evo nekoliko saveta...

Želi da vas gleda golu

Ostavite svetla uključena. Možda biste radije bili u senci ili mraku zbog nesigurnosti u vezi sa svojim izgledom. Međutim, muškarci vole da gledaju svoje partnerke potpuno gole. Vole da uspostave kontakt očima tokom seksa i uživaju u ženskoj golotinji. Ako vas brinu vaši nedostaci i nesavršenosti, skrivajući svoje telo, negativno utičete na intimnost. Naučite da volite i pokazujete svoje telo u spavaćoj sobi.

Foto: Shutterstock

 

 

Recite mu kako da vas zadovolji

Možda se brinete da bi mogao pomisliti da ga kritikujete, ali način na koji nešto kažete je ključan. Umesto da naglašavate šta vam se ne sviđa, jasno mu recite šta volite i šta vas uzbuđuje. Muškarci vole da dobiju uputstva od svojih partnerki, kao i povratne informacije. Recite mu kada radi nešto što vam se sviđa - to je suština. Davanje signala i povratnih informacija je najbolje što žena može da pruži svom partneru kada je seks u pitanju. Ne ustručavajte se. To je za vaše i njegovo dobro.

Nemojte da vam fokus bude njegov vrhunac

Mnoge žene misle da je muškarcima najvažnije u seksu da postignu orgazam. To nije tačno. Dve stvari muškarcima pružaju veliko zadovoljstvo u seksu:

Uživanje u lepoti svoje partnerke,
učenje kako da je zadovolje.

Pored toga, muškarci vole predigru i uživaju u njoj. Veliki deo muškog zadovoljstva je u tome da zadovolji svoju partnerku i da je vidi srećnu, jer se zbog toga oseća moćno, cenjeno i uspešno. Naravno, postoje trenuci kada i muškarac i žena žele brz i intenzivan seks, ali sve to zajedno čini kvalitetan seksualni život.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija