Autor: Informer.rs

29.08.2024.

23:20

Foto: Instagram gigi.patsy

Magazin

Mnogi muškarci vole ovaj fetiš! "Toliko je bilo čudno da sam stala usred seksa da ga pitam..."

Džidži Patsi je seksualna radnica i godinama svoje klijente nalazi preko aplikacije za upoznavanje. Voli da upoznaje muškace i ispunjava njihove najluđe fantazije - fetiše koje kriju od sebe samih. 

Sada je otrila da je golicanje postalo fetš koji je stekao popularnost u poslednjih nekoliko meseci. Da, iako deluje bezazleno, mnogi muškarci se itekako "pale" na to. 

Prvi put sam se susrela sa ovim fetšem kada me je jedan klijent iznenada počeo golicati tokom seksa. Bila je to uobičajena sesija i nije pomenuo nikakve specifične fetiše ili interesovanja. Prekinula sam ga i pitala šta radi, a on je samo nastavio dok sam ja bila zbunjena - rekla je Džidži. 

Golicanje je čest fetiš 

Iako je bila veoma iznenađena, rekla je nema ništa protiv toga jer joj je otvorio "nove vidike" za fetiše. 

- I meni je zabavno da isprobavam nove stvari. Međutim, sada dobijam bar jednu rezervaciju nedeljno gde neko želi da me golica ili da ja golicam njih - dodala je. 

Džidži tvrdi da golicanje daje dozu oslobođenja od stresa i da mogi muškarci maksimalno uživaju u tome. 

- Svi uvek odlaze sa naših susreta izuzetno opušteni i zadovoljni. Čak volim i da unesem malo raznolikosti. Ponekad nađem različite načine da ih golicam, bilo perom ili svojom kosom - rekla je ona za kraj.