• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2024

23:20

Nije joj do seksa? 10 trikova kako da joj odmah probudite želju!

Shuterstock

Ljubav

Nije joj do seksa? 10 trikova kako da joj odmah probudite želju!

Podeli vest

Predigra je ključni deo intimnih odnosa za većinu žena, a njen značaj često se potcenjuje. U nastavku otkrivamo savete koji će vam pomoći da poboljšate seksualni život, podstaknete strast i održite vatru u dugotrajnim vezama

Za žene je predigra jedan od ključnih elemenata u intimnim odnosima. Njeno zanemarivanje i odbijanje seksa se dešava u većini slučajeva baš zbog toga. 

Često vodite ljubav

Libido žena značajno zavisi od učestalosti seksualnih odnosa. Što ih više ima, više ih i želi. Međutim, ako dođe do duže pauze, žene se lakše prilagode. Greška mnogih muškaraca je forsiranje seksa kroz očekivanja ili pritisak. Umesto toga, primenite obrnutu psihologiju i pustite da ona prva napravi korak.

Budite romantični

Male pažnje mogu postaviti pravo raspoloženje. Dočekajte je nakon napornog dana romantičnom večerom i izrazite zahvalnost za sve što čini. To će je dodatno privući.

Pohvalite njen izgled

Iskreni komplimenti imaju moć. Ujutro joj šapnite da je prelepa, a kada se sredi, pohvalite njen izgled. Osećaj da je poželjna povećava njen libido.

Foto: Shuterstock

 

 

Predigra je ključna

Sebičnost u krevetu često je razlog nezadovoljstva kod žena. Većini je predigra izuzetno važna. Neka ceo dan bude ispunjen suptilnim nagoveštajima, kako bi iščekivanje povećalo njenu želju.

Izbegavajte rutinu

Rutina i predvidljivost mogu ugasiti strast. Uvedite nove ideje postepeno, suptilno. Umesto drastičnih promena, krenite s manjim koracima, poput povezivanja očiju ili razgovora o fantazijama.

Ponudite joj masažu

Ako je iscrpljena i nije raspoložena za seks, masaža može biti rešenje. Neka traje što duže kako bi se opustila, a zatim pređite na konkretnije dodire. Ako ne voli masaže, posvetite se nečemu što joj prija, poput milovanja kose.

Uredite se za nju

Žene cene trud muškarca. Obrijte se, stavite njen omiljeni parfem ili obucite bokserice koje voli, čak i ako vam nisu najudobnije. Verovatno ih nećete dugo nositi.

Foto: Shuterstock

 

 

Budite spontani

Promenite rutinu. Ako ste navikli na seks samo uveče i u krevetu, iznenadite je pod tušem ili strastvenim poljupcem dok gledate TV. Spontanost će začiniti vaš seksualni život.

Negujte fantazije

Iako se često misli da žene preferiraju nežnost, mnoge uživaju u sirovoj strasti. Pokažite joj povremeno da ne možete da se suzdržite, što će dodatno pojačati njeno uzbuđenje.

Budite obzirni

Sitnice u svakodnevnom životu, poput pomoći i pažnje, utiču na zadovoljstvo u vezi i želju za seksom. Partner koji je obziran i pažljiv deluje privlačnije, što povećava njeno raspoloženje za intimnost.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Brisel blokira isporuku nafte Orbanu? Postoje dva rešenja za Mađarsku i Slovačku!
Live TV

Brisel blokira isporuku nafte Orbanu? Postoje dva rešenja za Mađarsku i Slovačku!

Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je u subotu da odluka Evropske komisije da ne posreduje u sporu oko blokade isporuke nafte iz Rusije preko Ukrajine u njegovu zemlju ukazuje na to da Brisel stoji iza toga. Profesor dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije bio je gost "Info jutra" Informer TV i tom prilikom govorio na tu temu.

28.08.2024

12:36

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija