Autor: Informer.rs

02.09.2024.

21:00

Foto: Video printscreen tik tok

Magazin

Stariji je od nje 42 godine! Može unuka da mu bude, ali mu je žena-Tvrdi da je zbog ovoga sa njim! (VIDEO)

Ova priča je dokaz da ljubav ne poznaje granice ni u pogledu godina. I dok društvo često sumnja i sudi zbog razlike u godinama, smatrajući da je motivacija materijalna, ovaj par tvrdi da su osećanja ono što je zaista važno.

Razlika među njima je 42. godine

I pored velike razlike u godinama, koja iznosi 42. godine, njihova ljubav je neprekidno vidljiva na TikToku, gde oboje otvoreno pokazuju koliko se vole.

U jednom od snimaka, ona je govorila da je neverovatno srećna što ga ima ima pored sebe, iako mnogi sumnjaju u njihovu ljubav. 

U braku su 6 godina

Njihova posvećenost jedno drugome evidentna je u svakom objavljenom video zapisu. I dok mnogi negativni komentari ne prestaju da se nižu, ima i onih koji ih podržavaju, verujući da ljubav ne bira niti se ograničava brojem godina, već se jednostavno događa.

Džeki je istakla da je zahvalna Dejvu zbog brige i pažnje koju joj pruža jer je to nešto što pored nekog drugog muškarca nikada neće imati. Ona i pored svih kritika nastavlja da pokazuje i dokazuje svoju ljubav, negirajući sve tvrdnje koje idu protiv njenog istinskog osećanja.