• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2024

23:20

Mnogi muškarci vole ovaj fetiš! "Toliko je bilo čudno da sam stala usred seksa da ga pitam..."

Instagram gigi.patsy

Ljubav

Mnogi muškarci vole ovaj fetiš! "Toliko je bilo čudno da sam stala usred seksa da ga pitam..."

Podeli vest

Džidži otkriva kako je golicanje postalo jedan od najpopularnijih fetiša u industriji eskort usluga. Nakon dve godine rada u ovom svetu, ona deli svoje iskustvo i objašnjava kako je ovaj neuobičajeni fetiš stekao popularnost među njenim klijentima.

Džidži Patsi je seksualna radnica i godinama svoje klijente nalazi preko aplikacije za upoznavanje. Voli da upoznaje muškace i ispunjava njihove najluđe fantazije - fetiše koje kriju od sebe samih. 

Sada je otrila da je golicanje postalo fetš koji je stekao popularnost u poslednjih nekoliko meseci. Da, iako deluje bezazleno, mnogi muškarci se itekako "pale" na to. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Patsy (@gigi.patsy)

 

Prvi put sam se susrela sa ovim fetšem kada me je jedan klijent iznenada počeo golicati tokom seksa. Bila je to uobičajena sesija i nije pomenuo nikakve specifične fetiše ili interesovanja. Prekinula sam ga i pitala šta radi, a on je samo nastavio dok sam ja bila zbunjena - rekla je Džidži. 

Golicanje je čest fetiš 

Iako je bila veoma iznenađena, rekla je nema ništa protiv toga jer joj je otvorio "nove vidike" za fetiše. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Patsy (@gigi.patsy)

 

- I meni je zabavno da isprobavam nove stvari. Međutim, sada dobijam bar jednu rezervaciju nedeljno gde neko želi da me golica ili da ja golicam njih - dodala je. 

Džidži tvrdi da golicanje daje dozu oslobođenja od stresa i da mogi muškarci maksimalno uživaju u tome. 

- Svi uvek odlaze sa naših susreta izuzetno opušteni i zadovoljni. Čak volim i da unesem malo raznolikosti. Ponekad nađem različite načine da ih golicam, bilo perom ili svojom kosom - rekla je ona za kraj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!
Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!

Izraelska vojska i palestinska militantna grupa Hamas pristali su na tri odvojene trodnevne pauze u borbama u različitim delovima Pojasa Gaze, kako bi se omogućilo vakcinisanje oko 640.000 dece protiv dečije paralize, rekao je Rik Piperkorn, visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije za region.

29.08.2024

19:42 >> 19:46

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!
Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!

Iranska proizvodnja visoko obogaćenog uranijuma se nastavlja, a trenutne zalihe pokazuju da Teherenu nedostaje dva kilograma ovog elementa za proizvodnju četiri nuklearne bombe, pokazao je poverljivi izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u koji je Rojters imao uvid.

29.08.2024

18:58 >> 22:45

Zabava

Džet set

Srbija