Autor: Informer.rs

14.10.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Najbolje poze u seksu za hladne zimske dane! Odmah ćete se zagrejati i raspaliti erupciju strasti

Uskoro dolaze hladni zimski dani, a s njima i želja za toplinom i bliskošću. Nema ničeg prijatnijeg od sklupčavanja u naručju voljene osobe, ali zimske temperature mogu vas sprečiti da se opustite i prepustite strastima.

Ipak, seks može biti savršen način da podignete temperaturu u sobi. Određene poze mogu generisati više telesne toplote, a mi vam predstavljamo nekoliko idealnih pozicija koje će učiniti vaše zimske noći ne samo udobnim, već i strastvenim.

Ležeći dogi stil

Ova modifikovana verzija klasičnog doggy stila omogućava partnerima bliži kontakt, što pomaže da se brže zagreju. Započnite u standardnom položaju, a zatim se spustite na krevet. Vaš partner će se nasloniti na vaša leđa dok vam prilazi od pozadi.

Informer

 

"Spoon" položaj sa maženjem

Seks u stilu kašike savršeno je rešenje za hladne noći, jer se tela čvrsto dodiruju. Njegovo telo greje vaša leđa, a dodatni sloj pokrivača može učiniti ovaj položaj još prijatnijim. Kada doživite vrhunac, lako možete nastaviti s maženjem.

Lotosov cvet

Ovaj položaj kombinuje elemente kaubojke i medveđeg zagrljaja. Partner sedi prekrštenih nogu, a vi se okrenete prema njemu i udobno smestite u njegovo krilo, obavijajući ga rukama i nogama. Ovaj položaj pruža odličan kontakt tela, a toplina se prirodno stvara.

S ovim pozicijama, zimske noći mogu postati tople, strastvene i nezaboravne!