Autor: Informer.rs

26.06.2024.

09:00

Foto: Foto: Tiktok Printscreen/biggieisis

Magazin

Žena udomila 50 pacova! Pogledajte šta sve rade sa njom - Mnogima je muka! (VIDEO)

Jedna zaljubljenica u životinje postala je senzacija na internetu nakon što je pokazala svojih 50 pacova koji su joj kućni ljubimci i kojima tepa kao bebicama.

Kada je reč o izboru kućnih ljubimaca, neki preferiraju štence, dok drugi biraju egzotičnije kao što su gušteri, tarantule ili čak pacovi, kao u slučaju jedne Amerikanke koja je udomila čak 50 pacova. 

Mišel Rejbon (51) iz Palmdejla, Kalifornija, udomila je prvih nekoliko pacova još 2018. godine i sada ima impresivnih 25 ženki i 25 mužjaka ovih ljupkih stvorenja.

Nakon što je dom ukrasila sa golim pacovima poput Elvisa i Čaka, kao i sa dva norveška "fensi" pacova, Lusi i Etel, ova majka dvoje dece nije stala. Mišel je stekla globalnu slavu nakon što je na Facebooku podelila video svojih pacova kako uživaju u kupanju u sudoperi, što joj je donelo čak 350 hiljada lajkova.

Ova penzionerka pacove doživljava kao svoje bebe i tvrdi da su oni izuzetno privržene životinje.

- Svaki od njih ima svoju ličnost i posebnost, tako da se neki ističu više od drugih. Veoma su društveni, svi dotrče kada ih hranim. Uzgajala sam ih zbog temperamenta i planirala da ih prodajem, ali sam ih zavolela i sada su moji kućni ljubimci. Imamo ih mnogo - objasnila je Mišel uz osmeh.

Posetioci koji posete Mišelin dom često se iznenade brojem pacova koje sreću, ali ona tvrdi da njene bebe brzo očaraju skeptike.

- Neki su otvorenog uma, dok drugi još uvek veruju u stigmu o pacovima kao prljavim i bolesnim životinjama. Ipak, mnogi su se iznenadili koliko je zapravo ljudi zainteresovano za pacove kao kućne ljubimce - izjavila je Mišel.

Pored pacova, Mišel brine i o četiri psa, tri mačke i dve svinje, kako navodi portal Miror.