07.09.2024.

08:00

Foto: instagram/printscreen/gatsbygalaxykitty

Magazin

Mačka sa krznom kao galaksija internet senzacija! Getsbi izgledom očarava svakog ko ga pogleda (VIDEO)

Getsbi, mačka sa crnim krznom prepunim belih tufnica, osvojila je srca miliona korisnika društvenih mreža svojim neobičnim i očaravajućim izgledom. Ova fascinantna životinja, koja je dobila ime po čuvenom književnom junaku iz "Velikog Getsbija", brzo se popela na vrh popularnosti zahvaljujući svom jedinstvenom izgledu koji podseća na noćno nebo ispunjeno zvezdama.

Sa svojim impozantnim izgledom, Getsbi se ističe među mnogim kućnim ljubimcima, i njegov profil na Instagramu ima skoro stotine hiljada pratilaca. 

Uz svoje viralne objave i brojne fanove, Getsbi se ne samo da bavi zvezdama u kosmosu, već i stvara zvezde na internetu, pokazujući da čak i među najneobičnijim stvarima može postojati pravi sjaj.

Getsbi inače nije rođen sa ovakvim šarama na krznu, već mu je sa sedam mecseci dijagnostikovan vitiligo. To je autoimuna bolest gde se gubi pigment, a napada i ljude i životinje. Bez obzira na dijaznogu Getsbi je jedna srećna i zdrava mačka, koja uživa u svom domu mazeći se sa vlasnicima i igrajući se sa svojim mlađim bratom. 

Tagovi:
Mačka Galaksija Ljubimac magazin krzno Vitiligo