01.11.2023.

10:30

Foto: profimedia

Magazin

Godine je urnisale! Ni senka nekadašnje lepotice - bakica na fotografiji bila je fatalna žena, sada je više niko ne prepoznaje (FOTO)


90-godišnja britanska glumica Džoan Kolins sa svojim suprugom Percijem Gibsonom uslikana je kako se odmara na plaži u zapadnom Barbadosu dok upija karipsko sunce. Džoan je šetala sa svojim mužem, 58-godišnjim Percijem bez majice u kupaćem kostimu, opušteno ćaskala i izležavala se na ležaljkama. 

Informer

Glumica koja je važila za sinonim lepote i svojim izgledom očaravale ljude širom sveta danas je u poznim godinama bez šminke, frizure i elegantne toalete, samo obična bakica i potpuno neprepoznatljiva. Sa šeširom na glavi, naočarama za sunce, smežurane kože nije ličila na sebe.

Informer

Zvezda serije "Dinastija" koju smo gledali bez daha i legendarna uloga zlobnice Aleksis Kolbi koju je tumačila Džoan, vinula je glumicu u zvezde i njen sjaj nije izbledao još uvek jer kada se spomene njeno ime svima je prva pomisao upravo na opaku Aleksis.

Ona je nedavno objavila i svoje memoare pod nazivom "Behind The Shoulder Pads".

Imala je veoma interesantan život, koji na neki način vodi i danas obzirom da šeta skoro duplo mlađeg muškarca pored sebe.

Informer