03.04.2024.

15:50

Foto: Instagram Printscreen/theserenasmith

Magazin

Pukla je na hiljade dolara da bi ličila na Merilin Monro! Kraljica plastične operacije okrenula ploču, evo kako sada želi da izgleda (FOTO/VIDEO)

"Zavisnica" od plastične hirurgije, Serena Smit (24) platila je preko 39.500 funti da bi se transformisala u Merilin Monro - ali sada poništava procedure zarad "prirodnog izgleda".

Ova devojka je odlučila da promeni svoj izgled kada je imala 18 godina, a počela je sa grudima, što ju je koštalo 7.500 dolara (5.969 funti) da bi prešla sa A korpe na D korpu.

Nakon toga, Serena je krenula na put ekstremnih procedura koje bi promenile njen izgled, kako bi izgledala bliže vrhunskoj holivudskoj plavokosoj bombi.

Serena, koju su mnogi smatrali kraljicom plastičnih operacija, nastavila je da troši hiljade i hiljade funti na intervencije nosa i brazilsko podizanje zadnjice, ali i botoks i filere na čelu, usnama, bradi i obrazima.

Ukupno, Serena je potrošila preko 50.000 dolara (39.500 funti). Međutim, sada je spremna za drastičnu promenu, nakon što je počela da oseća kao da se pretvara u "vanzemaljaca".

- Pokušavam da prigrlim prirodnu lepotu malo. Ne kažem da sam završila sa procedurama ili bilo čim, ali želim da prihvatim svoj prirodan izgled. Volela sam svoj izgled, ali sam vremenom shvatila da mi to ne ide. Možda to dolazi sa starenjem, naučite da prihvatate svoju lepotu malo više - rekla je Serena za TheSun.

Tagovi:
lepota magazin Merilin Monro plastične operacije Serena Smit