Autor: Informer.rs

12.05.2024.

23:20

Foto: Shuterstock

Magazin

Nakit govori o vašem karakteru! Saznajte šta znači ako nosite ogrlicu sa ugraviranim slovima

Personalizovan nakit

Žena koja nosi unikatni nakit, napravljen samo za nju, ne boji se da izrazi svoja najdublja osećanja. Nakit joj je najlepši kompliment, jer se onda oseća specijalno. Sentimentalna je i ceni prijatelje i porodicu jer su joj najvažniji u životu.

Neupadljiv nakit

Ona ne voli klasiku samu po sebi, ali voli slatke male minđuše i ogrlice sa medaljonima. Ovakve žene su samouverene, stalno u pokretu i ne obraćaju pažnju na svoj izgled.

Moderan nakit

Ona je u trendu i njen nakit uglavnom ima kratak rok trajanja. Uvek je u akciji i ne voli da se vezuje za predmete, pa nažalost, čak ni za ljude. S druge strane, sa njom vam nikada neće biti dosadno.

Informer

Luksuzan nakit

Ona voli skup nakit i ima poseban odnos prema onom koji je nasledila. A ako godinama mašta o komadu koji će nositi u svečanim prilikama i štedi za njega, reč je o strpljivoj ženi koja ceni male stvari u životu.

Nakit sa ugraviranim porukama

Takva žena inspiraciju traži svuda oko sebe, ali je željna podrške i potpore. Nakit sa porukama joj služi da bi je fokusirao na bitne stvari u životu. On nije samo podsetnik, već i motivacija.

Vintidž nakit

Ona je sentimentalna i romantična i baš zato joj starinski nakit pristaje. Naklonjena je umetnosti. Lepotu traži u malim stvarima.

Stejtment nakit

Žene s upadljivim i glomaznim nakitom su hrabre, svojeglave i vole da su u centru pažnje.