20.05.2024.

19:27

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Nekada su je zvali "kravom"- Sada šeta crvenim tepihom! Odelo koje je obukla u životu niste videli (FOTO)

Manekenka Vini Harlou (29) se danas napokon pojavila na Kanskom crvenom tepihu i izdominirala svojim odelom. 

Vini je nosila zabavnu odeću, odelo koje je imalo bisere po sebi, a bili su izvezeni svuda samo u različitim veličinama. 

Odelo je bilo skroz u beloj boji, a ceo dizajn je veoma zanimljiv i nešto što ne možete videti svaki dan. 

Na sve to je imala šešir koji je bio probušen u obliku kockica. Celokupan stajling je zaokružila sa većim srebrnim nakitom. 

Sve ovo je savršeno istaklo njenu figuru i lepotu, te će definitivno zauzeti titulu jedne od najbolje obučenih. 

Vitiligo 

Uprkos što boluje od poremećaja pigmentaticije kože ili vilitiga, kanadska manekenka je veoma uspešna u svom poslu. Ona je rođena 1994. godine u Torontu i poreklom je sa Jamajke.

Kada je imala četiri godine, njoj je dijagnostifikovan vilitigo. Zbog ovog oboljenja kože nju su u školi vređali i nazivali su je "zebrom", "kravom" i mnogim drugim pogrdnim imenima. Upravo zbog verbalnog uznemiravanja od strane vršnjaka, Vini je često morala da menja škole, čak je planirala i da se ubije.

Međutim, njen život se preko noći promenio. Naravno, na bolje. Naime, Vini je 2014. godine na Instagramu otkrila čuvena manekenka Tajra Benks. Harlou je učestovala u emisiji "America's Next Top Model" i bila je prva Kanađanka koja je ušla među 14 finalistkinja  takmičenja.