• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2024

13:40

Nju su Srbi proklinjali! Bila je glavna zlobnica u seriji koju je gledala cela država - Ovako izgleda 10 godina kasnije (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Nju su Srbi proklinjali! Bila je glavna zlobnica u seriji koju je gledala cela država - Ovako izgleda 10 godina kasnije (FOTO)

Podeli vest

Glumica Vilma Eles je mnogima ostala upamćena kao zloblica u popularnoj turskoj seriji, a sada se u Kanu pojavila u neskladnoj haljini.

Kanski festival je u toku i mnoge poznate ličnosti su zablistale na crvenom tepihu, ali to definitivno nije bio slučaj sa turskom glumicom, Vilmom Eles (37). 

Srpska publika je zna po jako popularnoj seriji "Kako vreme prolazi" iako je od emitovanja prošla decenija i dalje je mnogima omiljena. 

Glumica Vilma bila je zlobnica u čuvenoj seriji, pa ju je tako pola Srbije "proklinjalo" i vrlo pažljivo pratilo svaku epizodu turske serije.

Modni promašaj

Vilma Eles se pojavila na crvenom tepihu, ali njena haljina nije pun pogodak. Haljina je bila od tila i mnogih detalja u sivoj boji, a sve to zajedno izgleda jako neskladno. 

 

 

Ipak, iako je sama haljina totalni promašaj, čini se da je njena lepota skroz "izvukla situaciju". Njena diskretna šminka je sve dovoljno naglasila, a frizura joj je bila u opuštenom stilu gde joj je dala taj "opušteni - elegatni" luk. 

Druga haljina nije bila ništa bolja. Plava haljina sa bakarnim detaljima je sve, samo ne elegantna i moderna. Donji deo je svilen, dok je gornji korset do čvrstog materijala. Sve u svemu, rogobatno. 

Vilma je rasla sa četvoro braće i sestara. Rođena je u Nemačkoj, a od 10. godine bavi se glumom. Studirala je u Kelnu i zasada ostvarila zapažen broj uloga i u nemačkim i u turskim serijama odnosno filmovima. Karolin je glumila u seriji koju je režirao Džoškun Irmak. Sapunica se emitovala od 2010. do 2013. godine. Tumačila je lik atraktivne Holanđanke sa kojom kapetan Ali vara svoju suprugu i sa kojom se venčao nakon razvod. Kapetana Alija igrao je jedan od najlepših turskih glumaca Erkan Petekaja. 

Iako je u samoj seriji ona bila "zlobnica" mnogobrojna publika je itekako zavolela. Vilmu možete gledati i u turskim serijama"Arka Sokaklar" i "Yeter". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija