21.05.2024.

13:10

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Prezgodna, a zakopčana do grla! Manekenka digla atmosferu ledenim pogledom, zbog nje je bilo vrelo na Kanskom festivalu (FOTO)

Ako ikada budete potražili inspiraciju za otelotvorenje elegancije, onda je vreme da pogledate fotografije od Rouzi Hantintgton Vajtli (37) sa Kanskog festivala, koja je bila na premijeri filma "The Shrouds".

Ona se odlučila za crnu dugu klasičnu haljinu koja je bila prekrivena providnom svilom od ramena pa sve do dole. Sve je bilo jako svedeno, a najjači efekat je bio taj što iako su joj ruke bile skroz prekrivene, nazirao se luksuzan nakit. 

Dole je imala crne lakovane salonke koje su dale "bum efekat" celoj kombinaciji. 

Odlučila se za jaku i naglašenu šminku koja joj je dodatno istakla oči i naglasila več oštre crte lica. Frizura joj je bila skroz zalizana, pa se činilo kao da je kratko ošišana.

Celokupan stajling je bio miks između vamp žene i suve elegancije. Mnogi je gledaju kao pravu modnu inspiraciju, a posle Kanskog festivala broj će se sigurno udvostručiti. 

Inače, zvezda akcionih filmova Džejson Stejtam je već dugi niz godina u vezi sa ovom prelepom manekenkom, iz koje su dobili dvoje dece. 

Informer

 

Važe za jedne od najskladnijih parova u Holivudu, a svi se pitaju da li će uskoro doći do venčanja. 

Podsetimo, Kanski festival počeo je 14. maja i trajaće do 25. maja. Donosi filmske i mode spektakle koje neizbežno prate i šokovi na crvenom tepihu.