21.05.2024.

13:42

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Atraktivna crnka zapalila Kan! Uska pripijena haljina otkrila zanosne obline, sve prisutne ostavila bez daha! (FOTO)

Crveni tepih na Kanskom filmskom festivalu ne daje predaha ni paparacima koji snimaju sve što se dešava na događaju, ni medijima ili društvenim mrežama koji ne propuštaju ni jedno od modnih izdanja prikazanih na manifestaciji. Posebnu pažnju privukli su manekenka Oriana Sabatini i njen dečko, fudbaler Paulo Dibala.

Pozvani na predstavljanje „The Shrouds“, Argentinci su se pokazali kao jedan od modernih parova u ovom trenutku. Oriana Sabatini se pojavila u usko pripijenoj haljini bez bretela sa jarko zelenim detaljima u vidu krljušti koji su prekrivali donji deo.

Celokupan izgled je začinila visokim crnim sandalama sa odgovarajućim kaiševima, visećim minđušama, dijamantskom narukvicom i prstenom. Kosu je podigla je, a šminkom je istakla ajlajnerom.

Paulo Dibala nije mnogo zaostajao. Svetski šampion se istakao u veoma elegantnom crnom odelu sa odgovarajućim detaljima i beloj košulji. Na nogama nosio je sjajne kožne cipele poput mokasina.

Još nije otkriveno ko je obukao par, ali mreže već govore da bi to mogli biti italijanski dizajneri Dolce & Gabbana koji će napraviti Orianinu venčanicu.