25.05.2024.

08:49

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Kakva gracioznost i elegancija! Helen Miren potvrdila titulu najveće dame crvenog tepiha u dramatičnoj toaleti (FOTO)

Slavna glumica Helen Miren je juče prošetala crvenim tepihom na 77. Kanskom filmskom festivalu i sve prisutne ostavila bez teksta. 

Njena haljina sa rukavima napravljena je od satena u boji ametista koji se ukrštao oko struka i formirao oko ramena V izrez. Duga haljina imala je suptilan prorez koji je otkrivao njene cipele. 

Da bi upotpunila haljinu, Helen je nosila crne štikle koje su imale kaiš sa delikatnom kopčom preko prednjeg dela stopala. Dodatno je začinila sa svetlucavom dijamantskom ogrlicom i odgovarajućim minđušama.

Sedamdesetosmogodišnja glumica je davne 1984. osvojila nagradu Filmskog festivala u Kanu za najbolju glumicu za svoj nastup u filmu "Kal". Pored glumačke veštine, poznata je i po karakterističnom osećaju za stil, od prefinjene elegancije do nekonvencionalnog izgleda. Prošle godine na festivalu Helen Miren se pojavila na tepihu sa ofarbanom kosom u raznim nijansama plave boje koje su se idealno slagale sa haljinom na projekciji filma "Jeanne du Barry" koje je ukombinovala sa metalik štiklama.