02.06.2024.

15:00

Foto: profimedia

Magazin

Raskošne grudi bljesnule na suncu! Izmigoljile se iz haljine - dekolte Emili Ratajkovski napravio pometnju na ulicama Njujorka (FOTO)

Emili se pojavila u prelepoj beloj asimetričnoj maksi haljini sa izvezenim panelima i dubokim dekolteom koja je otkrivala njeno raskošno poprsje, a na nogama je imala crvene Puma patike. 

Zgodna manekenka seksi šetnjom privlačila je poglede na ulicama Njujorka, dok je konstantno nameštala haljinu i skrivala grudi koje su pokušale nemirno da se izmigolje iz haljine. 

Informer

 

Ležerno puštena kosa vijorila joj je na vetru, dok je svoje lepo lice sakrila modernim mačkastim naočarima u boji zlata, a svoj stajling je dodatno upotpunila i nakitom u istoj boji. Blistala je na suncu i bila pravi raj za oči. 

Informer

 

Podsetimo, Emili Ratajkovski, poznata manekenka koja već godinama pleni pažnju svojim modnim stilom. Ova zvezda društvenih mreža i modnih pista poznata je po svom jedinstvenom pristupu modi, kombinujući eleganciju, smelost i trendove na način koji je inspiracija za žene širom sveta.