• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.03.2024

07:36

Bez stida i srama!  Emili Rajtakovski ispadale gole grudi - sevala golotinja na crvenom tepihu, ovakvu haljinu do sada niko nije obukao (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Bez stida i srama! Emili Rajtakovski ispadale gole grudi - sevala golotinja na crvenom tepihu, ovakvu haljinu do sada niko nije obukao (FOTO)

Podeli vest

Manekenka Emili Rajtajkovski šokirala je modnim stilom na Vanity fair partiju nakon dodele Oskara.

Dok je sama dodela bila bez golotinje, na ovoj zabavi poznate dame bile su više svučene nego obučene. 

Dokaz za to je i stajling Emili Ratajkovski, koja se pojavila u beloj dugoj haljini modernog kroja iz koje su joj ispadale grudi. 

Skulpturalna haljina koju je ponela, bila je do struka otvorena sa strane pa je izgledala kao da lebdi sa tela. U izvesnom smislu, oblik je predstavio Ratajkovski kao ženu koja izranja iz stene, donoseći osećaj umetnosti kao i senzualnosti na crveni tepih. 

Foto: profimedia

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija