06.06.2024.

14:00

Foto: instagram/printscreen/carly_weinstein

Magazin

Ovako izgleda žensko telo bez fotošopa! Objavila je fotografiju i zapalila svet - postala je najtraženija žena, muškarci su odlepili (FOTO)

Karli Veinstejn je mlada influenserka i voditeljka koja je nedavno objavila fotografiju na kojoj je u bikiniju. Na njoj je izgledala obično, kao svaka druga devojka, ali bez fotošopa i bilo kakvog dorađivanja fotografija..

U momentu njena objava je dobila preko 25 hiljada lajkova i to samo zbog toga jer je Karli odlučila da prikaže kako izgleda žensko telo u prirodi i to bez filtera koje devojke inače koriste kada se slikaju.

- Objavila sam fotografiju u bikiniju i postala je viralna zbog toga kako moje telo izgleda. Toliko ljudi je pisalo da ovako izgleda pravo žensko telo ili da konačno vide telo koje liči na njihovo. Ja sam samo uživala u svom kupaćem kostimu pokazujući kako lepo izgledam, nisam uopšte razmišljala o tome - napisala je na Instagramu.

Karli smatra da su njene fotografije toliko popularne iz razloga jer su žene umorne od nametnutih standarda lepote i toga da više ne smeju da pokažu celulit, strije, modrice itd.

- Ja sam poput vas ne sviđa mi se uvek odraz u ogledalu i to je u redu. Ali želim da vas podsetim da, bez obzira na to kako izgledate spolja, to vas ne određuje kao ljudsko biće. Da, svi želimo da izgledamo dobro ovog leta, ali ako se probudite i ne osećate dobro zbog svog izgleda, nije kraj sveta - dodala je.

- Niko vas neće pamtiti zbog vašeg izgleda, već uticaja koji ste imali na druge - zaključila je i tako izazvala brojne pozitivne reakcije.