• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.05.2024

10:26

Brutalna pozadina bljesnula na kanskom suncu! Afrodita je za nju mala maca - od njenog tela nema savršenijeg, kada se skine svet zastane (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Brutalna pozadina bljesnula na kanskom suncu! Afrodita je za nju mala maca - od njenog tela nema savršenijeg, kada se skine svet zastane (FOTO)

Podeli vest

Bela Hadid ovih dana uživa u Kanu, a paparaci su uspeli da je uslikaju dok se u kupaćem kostimu opuštala na suncu.

Bela Hadid dokazala je još jednom da je prava predstavnica svog imena. U prestižnom kanskom hotelu Eden Rok uživala je u bikiniju, upijajući sunce i družeći se sa prijateljima.

Foto: profimedia

 

Zanosna lepotica ponosno je pokazivala svoje brutalno telo koje je privlačilo poglede. 

Kupala se u moru, a kada je izlazila iz vode paparaci su uspeli da uhvate manekenkinu zanosnu pozadinu koja je bljesnula na kanskom suncu. 

Foto: profimedia

 

Iako se godinama već priča kako Bela napušta svet manekenstva, ova 27godišnja devojka i manekenka ne pokazuje znake odustajanja. Tako je bilo i ovaj put kada je došla u Kan, mesto gde su svi poznati došli da proslave dane filma.

Inače, godinama se šuška kako je Bela morala da operiše nos i podvrgne se ozbiljnim dijetama kako bi ispunila očekivanja svoje majke Jolande Hadid. Međutim, manekenka ništa od tih navoda nije ni potvrdila ni demantovala, samo je pričala kako je došlo do zasićenja nakon 10 godina bavljenja manekenstvom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50