06.06.2024.

10:30

Foto: Foto: Informer

Magazin

Nađa je najzgodnija Srpkinja! Krunisana Miss bikinija - fatalna crnokosa pokazala prirodne atribute, od njene lepote zastaje dah (FOTO/VIDEO)

Lepotice su sa uzbuđenjem isčekivale da pokažu svoju izvanrednu lepotu u najprovokativnijem komadu odeće bikiniju.

Okruženi peskom, suncem i blistavim osmesima, svedoci smo kako se snaga ženske lepote susreće sa gracioznošću i šarmom.

Kroz svaki korak kao na pisti, ove dame ne samo da osvajaju srca svojom spoljašnjom pojavom, već i očaravaju svojom unutrašnjom snagom i samopouzdanjem, a Nađa Đokić krinisana je za srećnu i dostojnu pobednicu kraljice lepote u bikiniju. 

Pobednica Miss bikinija iz Bajine Bašte i studentkinja farmaceutskog fakulteta u Beogradu, samo za Informer podelila je svoje utiske povodom pobede.

- Pobeda mi jako znači  jer vidim da ljudi vole ono kakva sam ja zapravo, jer sam ovde najprirodnija. Volim da idem u teretanu, volim i zdravo da se hranim, to mi prija i to je ono što me čini ovakvom kakva jesam - kaže Nađa i otkriva šta joj najteže pada tokom priprema u grčkoj za Miss Srbije: 

Informer

Nađa Đokić

Ovde mi najteže pada rano ustajanje. Pripreme jesu naporne jer zahtevaju i psihičku pripremu ali imamo dobar tim koji nam mnogo pomaže u svemu. Porodica mi jako puno fali, jer sam dosta vezana za njih. 

Sve devojke koje su u trci za najlepšu srpkinju podržavaju jedan drugu i kako kažu bez sujete i zavisti grade jedno lepo sestrinstvo koje prerasta u prijateljstvo. 

- U našoj sredini vlada izuzetna podrška i gradimo određeno sestrinstvo tako da nijedna vrsta ljubomore i sujete nije prisutna - kažu misice.  

Kako teku pripreme i na šta posebno moraju da obrate pažnju pogledajte u video prilogu ispod teksta: 

Podsetimo, ovogodišnji izbor za mis Srbije biće održan  19. juna, a finalistkinje trenutno borave u Grčkoj u mestu Plaka.

Pripreme traju dve nedelje, a takmičarke će imati mnogobrojne aktivnosti tokom boravka u luksuznom kompleksu na samoj obali mora. U svim zemljama pripreme traju od pet do sedam dana, ali naše devojke imaju privilegiju da dve nedelje uče od najpriznatijih javnih ličnosti kao što su: dizajner Bata Spasojević, olimpijski trener Laurent Bidari, pevačica Milena Ćeranić, glumica Jovana Radosavljević i mnogi drugi.