• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2024

12:18

One su najlepše Srpkinje! Njih 18. će se boriti za titulu Miss Srbije 19. juna u Beogradu! (FOTO/VIDEO)

Privatna Arhiva

Moda i lepota

One su najlepše Srpkinje! Njih 18. će se boriti za titulu Miss Srbije 19. juna u Beogradu! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Osamnaest takmičarki koje će se boriti u finalu izbora za mis Srbije trenutno se nalazi na pripremama u luksuznom rizortu na obali Grčke.

Ovogodišnji izbor za mis Srbije biće održan  19. juna, a finalistkinje trenutno borave u Grčkoj u mestu Plaka.

Foto: Privatna Arhiva

 

Pripreme će trajati dve nedelje, a takmičarke će imati mnogobrojne aktivnosti tokom boravka u luksuznom kompleksu na samoj obali mora. U svim zemljama pripreme traju od pet do sedam dana, ali naše devojke imaju privilegiju da dve nedelje uče od najpriznatijih javnih ličnosti kao što su: dizajner Bata Spasojević, olimpijski trener Laurent Bidari, pevačica Milena Ćeranić, glumica Jovana Radosavljević i mnogi drugi. 

Tokom dvonedeljnih priprema u Grčkoj kandidatkinje će imati priliku da – osim obaveza koje prate lepotice: šminkanje, snimanje foto-editorijala i video-materijala koji će biti prikazan na finalu – nauče tenis, jašu konje, vežbaju jogu...

Foto: Privatna Arhiva

 

Interesantno da je Srbija jedina zemlja u svetu koja pripreme za izbor organizuje u ovolikom trajanju, a sve pod budnim okom predsednice organizacije Miss Srbija Vesne da Vinče.

- Nažalost devojke su uglavnom nespreme. One su lepe devojke, a unutra je naša zajednička katastrofa, naš nesporazum, sve ono što smo proživljavali, tranzicija u poslednjih 10 godina. Sad sve to treba dosvesti u red za dve nedelje na pripremama. Tim od 52. ljudi učestvuje na pripremama i verujem da će svako svoj maksimalan doprinos da oblikujemo i pripremimo devojke za takmičenje koje predstoji u Beogradu 17.juna. Buduća misica mora dobro da govori engleski jezik, da bi na pravi način predstavila našu zemlju na međunarodnim takmičenjima - rekla je Vesna da Vinča za Informer.

Foto: Privatna Arhiva

 

Ekipa Informera se nalazi sa devojkama na priprema, a u narednom video snimku pogledajte ko su devojke koje će se takmilčiti na izboru za Miss Srbije, a koja će našu zemlju predstavljati na izboru za Miss sveta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17