• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.05.2024

15:00

Kraljice stila i elegancije! Najlepše kreacije Kanskog festivala - dame koje su savršenim odabirom donele čist glamur na crveni tepih (FOTO)

Reuters/Tanjug/AP/Profimedia

Moda i lepota

Kraljice stila i elegancije! Najlepše kreacije Kanskog festivala - dame koje su savršenim odabirom donele čist glamur na crveni tepih (FOTO)

Podeli vest

One su nosile najbolje i najlepše haljine sa crvenog tepiha u Kanu.

Filmski festival u Kanu, osim glumačkih ostvarenja, uvek je i pojam za toalete o kojima se potom priča.

Ove godine izdvaja se nekoliko poznatih žena koje su svojim autfitom zasenile ostale stilom i elegancijom, dok su neke ekstravagancijom i provokacijom privlačile poglede ovog prestižnog festivala.

Mi vam izdvajamo nekoliko najelegantnijih i najlepših toaleta sa Kanskog festivala dama koje su slobodno možemo reći u svakom smislu pokazale kako treba da se pojavi na crvenom tepihu.  

Helen Miren 

Čuvena glumica zasenila je sve haljinom sa rukavima koja je napravljena od satena u boji ametista koji se ukrštao oko struka i formirao oko ramena V izrez. Duga haljina imala je suptilan prorez koji je otkrivao njene cipele. 

Da bi upotpunila haljinu, Helen je u Kanu nosila crne štikle koje su imale kaiš sa delikatnom kopčom preko prednjeg dela stopala. Dodatno je začinila sa svetlucavom dijamantskom ogrlicom i odgovarajućim minđušama.

Foto: Tanjug/AP

 

Demi Mur 

Demi  je pozirala fotografima u glamuroznoj, sofisticiranoj haljini kakav je uostalom i njen ukus za modu.

Kroj je jedostavan sa izuzetkom neobičnog dekoltea. Materijal je čist raskoš i pravio je sjajnu harmoniju sa luskuznim minđušama.

Smatralo se ranije da crvena haljina nije najpodesnija za crveni tepih, ali se od toga odustalo u međuvremenu. 

Foto: profimedia

 

Ema Stoun 

Ema je izabrala burgundi haljinu sa resama za Kanski festival 2024. godine. Haljina je imala duboki dekolte u V izrezu koji seže do pupka. Leđa joj je  krasio til u istoj boji sa izrezom po sredini.

Haljina je neobična, lepršava, glamurozna i zavodljiva. Četirii u jednom modelu.

Foto: profimedia

 

Uma Turman 

U sofisticiranoj haljini na premijeri filma "Oh, Canada" reditelja Pola Šrejdera izgledala je kao prava ikona stila. Utisak nije narušio ni jedan detalj.

Za filmski spektakl na Kanskom festivalu 2024. izabrala je svilenu haljinu A kroja sa elegantnim pojasom, kaput koji odiše elegancijom i savršene sandale.

Frizura znači glamur na svim jezicima sveta kao i nakit koji je nosila čuvena Uma. Šminka je bila izuzetno diskretna što je jedan od bjuti trendova koje donosi Kanski festival.

Foto: Tanjug/AP

 

Anja Tejlor 

Anja Tejlor Džoj je za premijeru na festivalu u Kanu odabrala bajkovitu i svetlucavu kreaciju kuće Dior.

Svetlucava bež haljina imala je stegnut gornji deo sa ravnim dekolteom i velikim izrezom na leđima. Donji deo od istog, mekanog i laganog materijala, širio se od struka nadole i lagano padao skroz do poda.

Uz atraktivnu haljinu glumica je odabrala skup nakit iz Tifanija. Upečatljiva masivna ogrlica, atraktivne minđuše i prsten savršeno su se uklopili uz haljinu koja je bila u stilu velikih filmskih diva starog Holivuda.

Foto: Tanjug/AP

 

Bela Hadid

Manekenka se na crvenom tepihu pojavila bez brusa ispod opuštene srebrne haljine koja je pokazala njenu fenomenalnu figuru. Ni ovoga puta nije odustala od provokativnog stajlinga jer joj je ova haljina bez leđa skoro pa otkrila intimne delove. 

Bela je blistala pod jarkim svetlima dok je nosila sjajne dijamantske minđuše i ogrlicu.

Ona je glamuroznoj kombinaciji dodala par srebrnih štikli koje su zaokružile njen stajling. Kosu je nosila podignutu dok su njeni sjajni pramenovi bili ponovo zalizani kako bi akcentovali njene upečatljive crte lica. 

Foto: Tanjug/AP

 

Endi Mekdauel 

Proslavljena glumica blistala je u raskošnoj ljubičastoplavoj toaleti od vrlo kvalitetne, lepe, lepršave tkanine. Haljina ima vrlo zanimljiv detalj u predelu ramena, odnosno jedan rukav se stapa sa ostatkom kreacije, učinivši je tako drugačijom i efektnijom.

Endi je rešila da ostane vrlo jednostavna kada je reč o detaljima, pa nije nosila baš ništa od nakita, pustivši ovu neverovatnu boju haljine da ostavi sav utisak.

Glumica je svoju bujnu, sedu kosu skupila u elegantnu, svečanu punđu.

Foto: Tanjug/AP

 

Salma Hajek 

Glumica se pojavila u ljubičastoj haljini, koja je od tri stajlinga koja je promenila bila suva elegancija,

Haljinu krasi jedna od najpopularnijih boja ove sezone - lavanda koju dizajneri biraju i za sportsku i za elegantnu odeću.

Toaletu upotpunjuje ogrtač od tila i cvetni detalji na šljaštećem materijalu. Sijao je i nakit koji je nosila Salma Hajek, uz polupodignutu kosu kojom nekada zameni omljene punđe.

Foto: profimedia

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija