23.06.2024.

14:30

Foto: profimedia

Magazin

Melanija Tramp kao milion dolara! Donald na aparatima - pripijena suknja otkriva atribute, raskopčana košulja daje dozu seksepila (FOTO)

Lepa Slovenka ima vrlo istančan ukus za modu, ne pravi greške i njeni odevni komadi su besprekorni. Zašto važi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu pokazala je juče kada se pojavila u novoj odevnoj kombinaciji.

Informer

 

Melanija Tramp se juče pojavila ispred zgrade u kojoj živi sa svojom porodicom, a njen stajling je, privukao veliku pažnju. 

Pažljivo birani komadi odeće koji su u prvi mah damski i seks Melanijin su zaštitni znak. Nekada prva dama bira komade garderobe svojstveno svojim godinama kako bi istakla svoju lepotu.

Ona je ovog puta ponela duboku maslinasto zelenu suknju do kolena, a u nju je upasala belu košulju koja je vanvremenski odevni komad.

Ceo stajling upotnunila je naočarima, nakitom i klasičnom crnom torbicom, ali su neobične štikle ipak bile nezaobilazni komad ovog stajlinga. 

Informer

 

S obzirom na to da su suknja i košulja jednobojne, Melanija je rešila da obuje prelepe šarene štikle i "razbije" ovu kombinaciju.