• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.03.2024

10:03

Melanija Tramp u nikad viđenom izdanju! Svima pale vilice kada se pojavila - bez zadrške ovo poručila javnosti (FOTO/VIDEO)

EPAIMAGES

Moda i lepota

Melanija Tramp u nikad viđenom izdanju! Svima pale vilice kada se pojavila - bez zadrške ovo poručila javnosti (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Melanija Tramp pojavila se juče sa suprugom Donaldom Trampom na predizborima Republikanske stranke na Floridi i svojom pojavom privukla pažnju prisutnih.

Pojavljivanje bivše prve dame Amerike proteklo je u znaku njenog odličnog stila, ali i odgovora na pitanje koje su joj postavili novinari.

Melanija Tramp koja se retko pojavljuje uz supruga otkako je on saopštio da će se ponovo kandidovati za predsednika i otkako je počeo ciklus suđenja protiv njega, napravila je juče iskorak.

Čak i oni koji je kritikuju zbog nekih drugih stvari, ne mogu da poreknu da ona drži nivo u odevanju.

Foto: Tanjug/AP

 

Njena haljina koja je savršena mera elegancije i male doze ležernosti, i koja je besprekorno usklađena sa prilikom, podseća na njena blistava modna izdanja iz vremena kada je bila sa suprugom u Beloj kući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J H (@trump_mania)

Desen na haljini je neverovatno šik, a kaiš u crnoj boji je efektno istakao njenu siluetu. Melanija je korake pravila u vrtoglavim potpeticama, noseći torbu čuvene modne kuće "Chanel".

Klasične crne naočare i njena prepoznatljiva raskošna frizura bile su i ovaj pun pogodak. Bio je to stajling bez ijedne greške.

Iako smo Melaniju navikli da gledamo u elegantnim izdanjima, ovaj ležerni stil bez sumnje je privukao pažnju. 

Novinare je zanimalo da li će se pridružiti suprugu u kampanji, a ona je kratko rekla: "Pratite".

Donald Tramp se ne odriče dugačke crvene kravate, po čemu je prepoznatljiv njegov stil odevanja, uz najklasičnija odela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija