25.06.2024.

11:58

Foto: EPA

Magazin

Letnja haljina Dženifer Lopez je trend sezone! Srpkinje će je obožavati - Elegantna i opuštena u isto vreme (FOTO)

Dženifer Lopez je nedavno uhvaćena u Parizu, dok je šopingovala u centru grada, bez društva  Bena Afleka. Iako se sve više šuška da je razvod blizu, pažnju javnosti je ovoga puta privukla njena genijalna haljina.

Haljina koju je Dženifer nosila pravi je hit leta. Prava damska, svedena, šira do listova, ali zahvaljujući tome što može da se veže ispod grudi, ona u isto vreme prati liniju tela.

Ovaj model haljine ističe figuru na elegantan i sofisticiran način, a u isto vreme pruža udobnost i ležernost koja je idealna za tople letnje dane.

Izrađena od laganih, prozračnih materijala, haljina pruža savršen osećaj na koži, omogućavajući slobodno kretanje i osećaj svežine tokom celog dana. Rez kod kukova, koji se vezuje, omogućava da haljina bude prilagodljiva različitim tipovima građe, dok širi deo donjeg dela daje posebnu notu elegancije i damskog stila.

Dženifer je odabrala neutralnu boju koja se lako kombinuje sa različitim modnim dodacima, ali ovaj model dolazi i u živim, letnjim bojama koje dodatno ističu preplanuli ten i donose vedrinu u svakodnevne kombinacije.

Bez obzira na spekulacije o njenom privatnom životu, Dženifer je pokazala da je i dalje modna ikona koja postavlja trendove.

Poznajući stil naših žena, ova haljina će uskoro moći da se viđa i na našim ulicama, jer je sve što jednoj ženi treba tokom ovih toplih dana. 

Bez obzira na spekulacije o njenom privatnom životu, Dženifer je pokazala da je i dalje modna ikona koja postavlja trendove. Njena haljina je već postala inspiracija mnogim ženama širom sveta koje žele da unesu dašak glamura u svoje letnje garderobe.