25.06.2024.

09:34

Foto: Profimedia

Magazin

Uhvatila se za zadnjicu, pa prošetala! Glumica se skinula - Srbima je omiljena zbog eksplicitnih scena! (FOTO)

Glumica Dakota Džonson izazvala je pravu senzaciju kada je letnju sezonu započela danom na plaži u Malibuu.

Džonson (34), poznata po svojoj ulozi u filmu "50 nijansi sive," koji joj je doneo veliku popularnost kako u svetu tako i u Srbiji, pokazala je svoje zanosno telo dok je šetala obalom sa nepoznatim muškarcem.

Glumica je u braku sa Kris Martinom, od 2017. godine, a upućeni tvrde da su se tajno rastali nakon što su naišli na prepreke u vezi, pre nego što su se diskretno skoro pomirili.

Dakota je izgledala spektakularno u veselom žutom bikiniju koji je isticao njenu vitku figuru i njen nežni ten. Sama njena ležerna i prirodna pojava na plaži pokazala je koliko je opuštena i srećna, šetajući bosa po pesku i uživajući u svakom trenutku.

Glumica, koja je postala poznata širom sveta zahvaljujući eksplicitnim scenama u "50 nijansi sive," osvojila je srca mnogih gledalaca, uključujući i publiku u Srbiji. Njena hrabrost da se upusti u tako zahtevnu ulogu, kao i njen prirodni šarm i talent, doprineli su njenoj popularnosti.

Na plaži, Dakota je uživala u surfovanju i u jednom trenutku je zaronila u vodu, nakon čega je viđena sa mokrom kosom, još jednom pokazujući svoj mladalački duh i energiju.