04.07.2024.

08:00

Foto: profimedia

Magazin

Bezvremenski bjuti trikovi članica kraljevske porodice! Tajna njihove lepote leži u 4 jednostavne stavke

Održavanje "kraljevskog imidža" zahteva više od obične nege i znači da se brinu o svakom aspektu izgleda. Od lica do šminke i frizure, kod njih je sve savršeno definisano.

Nega kože

Održavanje kože i usporavanje vidljivosti procesa starenja znači da dame godinama konstantno brinu o sebi. Nega lica je broj jedan, zato one ulažu u svoje kreme i serume.

Brinu se da koriste kreme prilagođene njihovoj koži pa je deo rutine obavezno neki serum ili krema sa hidratantnim sastojcima.

To se odnosi ne samo na lice, već i telo. Piling i krema za telo su obavezan deo njihove rutine, kako bi kroz godine koža bila što elastičnija i mekša.

Neutralni mejkap

Iako se čini da se kraljevske žene nikad ne šminkaju, one to itekako čine. Koriste uglavnom neutralnu šminku za prirodan i sofisticiran izgled. Nijanse poput bež, tamno-smeđe i nežno smeđe naglašavaju crte lica, na fini, neutralan način.

Informer

 

Nude ruž i neutralne senke suptilno definišu crte lica i lako se kombinuju uz različite odevne kombinacije.

Klasične frizure

Kraljevske dame vole klasične frizure.

Niska punđa im je među omiljenim opcijama, jer je deo brojnih retro stilova, a mogu da je nose u raznim formalnim prilikama. Osim toga, na takvu frizuru dobro ide šešir, koji zna biti deo protokolarnog oblačenja.

Informer

 

Ništa preterano i previše efektno, radije su elegantne i prilagođene prilikama i to je takođe jedan od razloga zašto na fotografijama ne izgledaju zastarelo. Upravo radi klasike koju biraju, a koja je izvan trendova.

Blagi parfemi

One preferiraju blage, osvežavajuće mirise u odnosu na jake za dugotrajne formule. Ovi suptilni mirisi dodaju dašak elegancije, bez da "guše".