Autor: Informer.rs

09.07.2024.

20:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Sin najzgodnijeg glumca izgleda kao njegova reinkarnacija! Žene širom sveta će biti oduševljenje - Ima potencijala! (FOTO)

Vilijam Levi je prvi put osvojio srca gledalaca u Srbiji pre više od 15 godina, nakon čega je postao globalno poznat i obožavan, daleko pre nego što je postao redovan gost naših ekrana.

Često opisan kao najlepši i najzgodniji muškarac na svetu, privlačio je pažnju mnogih žena, uprkos činjenici da je već rano u životu postao otac i sada ima punoletnog sina.

Početkom maja, nakon godina špekulacija i brojnih skandala, Vilijam Levi i Elizabet Gutjerez su odlučili da okončaju svoj 20 godina dugi brak. Glumica, koju je srpska publika zavolela u telenoveli "El rostro de Analia", javno je govorila o detaljima razvoda, ističući da i dalje voli Vilijama, a nedostatak ljubavi s njene strane nije bio razlog za njihov rastanak.

U istom intervjuu, 45-godišnja Meksikanka je takođe govorila o njihovoj deci - Kristoferu (18) i Kejli (14). Kristofer je privukao pažnju zbog neverovatne sličnosti sa svojim slavnim ocem i već je postao popularan na društvenim mrežama sa preko 1.200.000 pratilaca. Aktivno se bavi bejzbolom, često deli fotografije sa utakmica, ali i sa porodicom, pokazujući duboku privrženost roditeljima i sestri.

Iako će razvod njegovih roditelja sigurno biti težak, Elizabet je uverena da će deca imati dovoljno ljubavi i podrške.

- Moja deca su mirna jer je Vilijam odličan otac, a ljubavi će uvek imati sa obe strane, tako da su dobro i biće dobro - izjavila je glumica, prenosi "People".

Kristofer je doslovno preslikan otac, dok mlađa Kejli izgleda gotovo identično kao njena majka u mlađim godinama. Iako su Elizabet i Vilijam u petoj deceniji, izgledaju kao da imaju minimum 20 godina manje.