• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

03.07.2024

20:30

Majka je 16 dece i izgleda kao avion! Zgodnija je od devojaka, a sada je postala i baka! (FOTO)

printscreen/yettereback/instagram

Moda i lepota

Majka je 16 dece i izgleda kao avion! Zgodnija je od devojaka, a sada je postala i baka! (FOTO)

Podeli vest

Rebeka Lajet (44) je posle prvog deteta shvatila da želi mnogo dece. Njena želja se ostvarila, a ono što sve intrigira jeste to kako je moguće da je i dalje tako zgodna. Odgovor je jednostavniji nego što možete da zamislite.

U današnje vreme se sve više susrećemo sa tim da se žene sve teže odluče za prvo dete, a o drugom i trećem da ne govorimo. 

Ipak, Rebeka Lajet (44) je izabrala da ide potpuno drugim putem i do svoje 40- godine postala je majka 16. dece. 

Rebeka je rodila svoju prvu bebu, Dejli Kej, kada je imala samo 21. godinu, a onda je shvatila da je to baš njen životni poziv. 

Nakon svoje biološke dece, usvojila je još četvoro dece, što njihovu porodicu čini veoma raznolikom i punom ljubavi. 

Ova majka je odlučila da se deci posveti u potpunosti, toliko da ona školuje svoju decu od kuće, a vodi ih čak na 88 različitih sportskih aktivnosti svake nedelje. 

 

 

Ono što svi mogu odmah na prvu da primete jeste da su njena deca veoma angažovana što se tiče samog domaćistva, te je uvek sve čisto i uredno. 

U njihovoj porodici svako dete ima svoje zaduženje i obaveze, a ono što je najzanimljivije jeste to što najstarija deca pripremaju obrok za celu porodicu, peru i peglaju veš, dok mlađa čiste prašinu po kući. 

Zanimljivo je to što Rebeka ističe da uvek ima vremena za izlete, filmske večeri i da svakom detetu isto vremena posvećuje, iako neki sumnjaju u to. 

 

 

Ipak, ističe da bez pomoći nikada ne bi uspela da bude toliko organizovana. 

Posle prvog deteta sam znala da želim biti majka. Svakoj ženi je to urođeno, ili makar većini. Ništa mi nije teško kada nas na kraju dana vidim sve zajedno na jednom mestu - rekla je Rebeka. 

Rebeka definitivno ruši predrasude da trudnoća uništava ženino telo! Ona je toliko zgodna da joj i mnoge mlađe žene zavide. Ipak, ona tu zaslugu pridaje konstantnoj aktivnosti, ali i vremenu za sebe. 

I dalje imam svoje rituale, svoju noćnu rutinu koju nikada ne preskačem. Gledam da se cela porodica hrani što zdravije, tako da mislim da je tu ključ svega - rekla je.

 

 

 

Pre samo mesec dana Rebeka je postala i baka! Tako zgodnu baku ne viđamo svaki dan, definitivno. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija