09.07.2024.

12:00

Foto: Foto: Profimedia

Magazin

Sin Anđeline i Breda je kao Ken! Svi misle da će biti jači frajer od oca - Već je u nečemu bolji! (FOTO)

Noks Džoli Pit je biološki sin od Anđeline i Breda, a sada su njegove fotografije izazvale mnogo pažnje jer on više nije dečak! 

Naime, Anđelina je viđena kako izlazi iz "pet šopa" sa Noksom, a sada za čudo, nije privukla pažnju ona već on. 

Noks će za samo nekoliko dana da napuni 16 godina, a već neodoljivo liči na Bred Pita, iako, sudeći po fotografijama ima dosta i Anđelininog. Čini se da je pokupio najbolje od oba roditelja. 

On viđen u potpuno sportskom stajlingu, obična krem majica, crni šorts i bele patike su bile dovoljne da oduševi sve. Mnogi su odmah primetili da je on već sad viši od majke, što nagoveštava da će biti itekako razvijen ali verovatno viši i od Breda.

Čini se da Noks kao i sva deca od Anđeline i Breda, itekako ceni svoju privatnost. On je pre ovog fotografisanja poslednji put viđen prošle godine u decembru,  kada su on i njegova sestra bliznakinja Vivijen prisustvovali otvaranju Ateljea Džoli.

Podsetimo, raskol između Pita i dece usledio je nakon 2016. godine kada su se on i Anđelina žestoko posvađali u privatnom avionu. U FBI izveštaju objavljenom 2022. godine glumica je optužila bivšeg supruga za fizički napad dok je par leteo za Kaliforniju.

Nakon razvoda je usledila duga bitka za starateljstvo. Iako je prvobitno bila Pitova "pobeda", odnosno njemu je dodeljeno staratestvo, uskoro je ova odluka poništena po žalbenom postupku. 

Sada se već otvoreno zna da deca nisu u dobrim odnosima sa Bredom, dok se Noks još uvek nije izjasnio po pitanju cele situacije.