• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.06.2024

11:00

Bradavice probijaju tkaninu! Anđelina na ulici uhvaćena bez brusa u čaršaf haljini - raspustila grudi, sve se ocrtavalo (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Bradavice probijaju tkaninu! Anđelina na ulici uhvaćena bez brusa u čaršaf haljini - raspustila grudi, sve se ocrtavalo (FOTO)

Podeli vest

Holivudska glumica Anđelina Džoli (49) uslikana je na ulicama Njujorka dok je sa ćerkom Vivijan bila u šopingu.

Anđelina je izgledala moderno u beloj dugoj haljini, potpuno običnog kroja nalik na čaršaf, dok je veselo razgledala stvari u radnjama. Dalo se primetiti da Anđa ispod haljine nije nosila grudnjak, pa je tako pogled na njene grudi i bradavice koje su se ocrtavale prosto bio neodoljiv. 

Foto: profimedia

 

Lepa glumica kosu je ležerno podigla šnalom, dok je na licu imala sunčane naočare, a u rukama je nosila braon torbu Celine.

Pažnju su privukle čizme koje su bile u crnoj boji i potpuno odstupale od odabira letnje haljine, jer ko još nosi čizme na plus 30 stepeni. 

Foto: profimedia

 

49-godišnjoj američkoj glumici i režiseru pridružila se njena ćerka Vivijan dok je obilazila razne prodavnice, uključujući knjižaru McNalli Jackson. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Džet set

Srbija