11.07.2024.

09:30

Foto: Foto: Profimedia

Magazin

Za njenim nogama muškarci lude! Sada se okrenula pa pokazala seksi guzu - Zategla se kao nikad! (FOTO)

Jedna od najtraženiji manekenki današnjice Irina Šajk, ponovo je zagolicala maštu svojim obožavateljima jer izgleda nikad bolje! 

Menekenku su paparaci uhvatili na snimanju u "zategnutom" izganju, sve na njoj je bilo kao saliveno. 

U crnom korsetu sa sa malim izrazom savršeno je istakao njena izdefinisana leđa, ali i grudi. Ipak, ono što je sve oduševilo jestu njene noge i zadnjica! 

Paparaci su je uslikali od nazad a ono što je privuklo pažnju jeste njen savršen mali strukić sa pozamašnom zadnjicom! 

Celokupno savršena građa ne bi bila toliko idealna da Irina nema noge kao gazela! Mnogima je ona i dalje seks simbol iako već gazi četvrtu deceniju života. 

Irina je celokupan izgled zaokružila sa zalizanom punđom i minimalističkom šminkom, a kombinacija belog šortsa i sakoa su joj dali dodatni sjaj u licu. 

Inače, Irina je oduvek intrigirala javnost svojim ljubavnim životom. Njena najpoznatija veza bila je sa čuvenim fudbalerom Kristijanom Ronaldom. Njihov odnost je bilo je idealan, te su mnogi mislili da će par stati na ludi kamen. Međutim rastali su se nakon 4 godine.

Manekenka nije dugo oklevala, te je 4 meseca nakon raskida sa fudbalerom viđena sa Bredlijem Kuperom. Svoju vezu odmah su ozvaničili, poljubivši se u javnosti. Par je 2017. godine dobio ćerkicu, dok su se 2019. godine rastali.