Autor: Informer.rs

13.07.2024.

12:00

Foto: youtube.com/printskrin

Magazin

Šeron Stoun u seksi vešu reprizirala čuvenu scenu iz "Niskih strasti"! Zapalila mreže u crvenoj čipki - gori kako izgleda (FOTO)

U legendarnoj sceni iz filma "Niske sttrasti" Šeron Stoun prekršta noge i otkriva da ispod bele haljine ne nosi gaćice. Ovaj erotski triler snimljen je 1992. godine, a partner Šeron Stoun u njemu je bio Majkl Daglas.

Šeron Stoun je sada na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj pozira u crvenom, čipkastom bodiju i to 32 godine nakon što je maestralno odigrala seksi ubicu Ketrin Tremel.

"Nisko... vaša", kratko je napisala Šeron u opisu fotografije, koja je za samo 12 sati zaradila više od 130 hiljada lajkova.

U ovoj sceni Katrin odvlači pažnju policajcima kada prekršta noge, ostavljajući muškarce zbunjenim jer je jasno da nema donji veš.

Scena je u to vreme bila vrlo kontroverzna, ali i danas je jedna od pamtljivijih u istoriji filma.

Iako ju je ta legendarna scena proslavila, glumica nominovana za Oskara je u svojim memoarima "The Beauty of Living Twice" pisala kako je besno ošamarila reditelja Pola Verhovena i napustila pretpremijeru erotskog trilera nakon što je shvatila da su njegova uveravanja da se ta scena neće pojaviti na ekranu bila laž.

Verhoeven je pak, s druge strane, oštro odbacio njene tvrdnje.  - Svaka glumica zna šta će se videti na ekranu ako je zamolite da se skine u donji veš i pokaže ga pred kamerom - komentarisao je reditelj.