14.07.2024.

15:30

Foto: profimedia

Magazin

Opet se napravila na ribetinu! Žena Pirsa Brosnana smršala 45 kilograma - osuđivali je zbog debljine, sada niko ne skida oči sa nje (FOTO)

Kili Šej Smit, supruga holivudskog glumca Pirsa Brosnana, nedavno je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju svog muža. Par je vidno srećan i jasno je da i dalje uživaju u svojoj ljubavi, iako su zajedno više od tri decenije.

Informer

Ljubav koja traje godinama

Kili je već godinama unazad često na meti kritika zbog viška kilograma. Neretko se na društvenim mrežama mogu pročitati zluradi komentari o njenoj figuri i izgledu, a proslavljeni glumac jednom prilikom priznao je da čak ni njihovi prijatelji nisu odoleli da ne prokomentarišu kilograme lepe brinete.

- Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu - rekao je Pirs svojevremeno, te dodao da je bio odlučno protiv toga:

- Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi.

Informer

Kili Brosnan

No, Kili se u martu ove godine pojavila sa znatno mršavijom figurom, iako nije zvanično potvrđeno, mediji prenose da je smršala 45 kilograma u odnosu na trenutak kada je bila najgojaznija i imala oko 135 kilograma. Ona je Pirsu tada pravila društvo na dodeli Oscar Wilde nagrada u Santa Monici kada je u crnom od glave do pete pokazala da se praktično "istopila" i da izgleda mnogo vitkije i svežije negoli prethodnih godina.

Informer

Kili je važila za izuzetno lepu i zgodnu ženu

Nekoliko dana posle pomenute dodele nagrada supružnici su viđeni dok su napuštali jedan restoran u Malibuu, a i te paparaco fotografije dokazale su da Kili jeste znatno smršala. Ona se od tada nije pojavljivala u javnosti, ali su neke slike na njenom i Pirsovom Instagram profilu potvrdile da se ova dama "istopila".

Informer