• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.10.2023

13:20

U mojim očima ona je najlepša! Ženu Pirsa Brosnana kritikuju zbog kilograma, a ovako joj on pruža podršku

EPA Images

Zanimljivosti

U mojim očima ona je najlepša! Ženu Pirsa Brosnana kritikuju zbog kilograma, a ovako joj on pruža podršku

Podeli vest

Kili Šej Smit, supruga Pirsa Brosnana je često na meti kritika zbog svog izgleda, ali njen suprug ističe da je za njega ipak najlepša.

Nema sumnje da je Pirs Brosnan jedan od onih ljudi, kojima godine odlično stoje. Što je stariji, to je šarmantniji, a i dalje ima onaj osmeh zavodnika. 

Otkako se oženio Kili Šej Smit, za nju ima samo reči hvale i ističe kolika mu je podrška.

Kili je rođena 25. septembra 1963. godine, u Kaliforniji, a nakon što se oprobala u svetu glume i modelinga, rešila je da njena glavna profesija ipak bude novinarstvo. 

S obzirom na to da je i ona javna ličnost, mnogi nisu s lakoćom prihvatili njen dobitak kilograma, pa su se često mogli čuti komentari poput onog da "čovek poput Pirsa Brosnana ne treba pored sebe da ima ženu koja je dozvolila da se toliko zapusti, jer mu time kvari ugled".

 

 

Naravno, Pirs je bio 100 posto uz svoju suprugu, pa je svojevremeno ima komentar da svi prirodno starimo, menjamo se i da je to njen put.

- Prijatelji su joj nudili operaciju kako bi smanjila kilograme, ali meni to ne smeta, jer volim njene obline. U mojim očima ona je najlepša žena i zato što vodi računa o našoj deci - izričit je bio Brosnan.

Gledajući aktuelne slike gospođe Brosnan, zaboravlja se da je ona u mladosti bila manekenka i glumica, a da su je redovno pratili i na televiziji.

Sa slavnim glumcem se srela 1994. godine u Meksiku, za kojeg je tad rekla da je bio očaravajući i da je imao nestašnu iskru u očima, a svoju ljubav su krunisali 2001. godine u Irskoj, prenosi "People".

Za jubilarni 60. rođendan, Pirs joj je poklonio 60 crvenih ruža - "za njegovu ženu sa braon očima".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija