14.07.2024.

18:00

Foto: profimedia

Magazin

Kejt je svake godine na Vimbldonu imala poseban stajling! Ovo su njena najbolja izdanja - Nema joj ravne! (FOTO)

Svi su se oduševili kada videli da se princeza od Velsa pojavila na Vimbldonu. Uprkos bolesti, odlučila je da dođe i podrži tenisere. 

Kejt Midlton je patron "All England Lawn Tennis and Golf kluba" na čijim se terenima održava Vimbldon, pa se podrazumeva da je praćenje mečeva na prestižnom grend slemu takoreći njena obaveza.

Zbog same njene bolesti, svi su imali razumevanja i nisu očekivali da će se Kejt pojaviti, a kada je publika ugledala, dočekali su je sa ovacijama.

Scena je bila dirljiva, a ono što su svi odmah primetili jeste da Kejt blista. 

Inače Kejt za Vimbldon pažljivo bira autfite. Svaki je detaljno propraćen, a njen stil i ukus su besprekorni. 

Prvi put se na Vimbldonu pojavila 2008. godine.

Tada je predstavljena kao "devojka princa Vilijama", pa nije čudo što je bila na skeneru svih - od publike na tribinama, preko fotografa i kamermana, do gledalaca pred malim ekranima. Tada je bila veoma lagodno obučena, ali se situacija ubrzo promenila. 

Informer

 

Već 2011. je princeza od Velsa počela itekako da vodi računa o oblačenju. Ovom prilikom je izabrala belu haljinu veoma čudnog kroja. Ipak, baš iz tog razloga je privukla oči mnogih modnih kritičara koji su je opisivali kao "nešto drugačije". 

Informer

 

Kada su je fotografi ugledali te 2015. godine u crvenoj haljini, svi su se složili da je to zaista njena boja. Ona je blistala u njoj, a sama haljina je bila elegantna i klasična. 

Informer

 

Na Vimbldonu 2022. videli smo je u  kreaciji sa potpisom "Alexandra Richi" u tufnastim dezenom, u svetloplavoj boji.

Informer

 

Tada je predavala pobednički pehar Novaku Đokoviću.

Informer

 

Među najbolja izdanja Kejt Midlton na Vimbldonu svrstava se kombinacija plisirane bele maksi suknje i šik blejzera mint nijanse, u kojem je pratila jedan prošlogodišnji duel.