• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2024

13:43

Kejt Midlton viđena na drugom kraju planete? Vest obišla svet, svi se pitaju zašto je otišla tamo (VIDEO)

profimedia

Zanimljivosti

Kejt Midlton viđena na drugom kraju planete? Vest obišla svet, svi se pitaju zašto je otišla tamo (VIDEO)

Podeli vest

Princeza od Velsa navodno je primećena na ulazu u jednu, jako važnu zgradu.

Princeza od Velsa Kejt Midlton, koja se od januara drži boravka u ilegali usled vesti da ima rak, navodno je u ponedeljak predveče primećena, ni manje ni više nego u američkom gradu Hjustonu.

Vest da je bolesna princeza od Velsa primećena na ulazu u Medicinski centar Hjuston obišla je planetu brzinom svetlosti.

Foto: profimedia

 

Informaciju je objavila izvesna Amanda Mata na svom TikTok profilu, u roku od pola sata pregledalo je pola miliona ljudi, usledile su na hiljade komentara.

"Ona neće biti u hotelu. Imaće svoju kuću negde na osami", napisao je jedan korisnik ove društvene mreže, a na stotine njih je dodalo da je "logično da je to uradila".

 

@matta_of_fact Kate Middleton spotted in Houston TX? 👀 Spilling the reat of the tea on my #royal theory about #KateMiddleton reciving cancer treatment outside of the UK ☕️ (in the United States, no less) #royals #royalfamily #princesskate #princessofwales #britishroyals #royalnews #royaltea #royalty #britishroyalfamily #royalgossip #royalnews #royalupdates ♬ "Moonlight" in the dream (Beethoven) - LEOPARD

 

- „Ima smisla da Kejt traži najbolji tretman, bez obzira gde se nalazi“ - glasili su brojni komentari.

Bolnica nije dala informacije o princezi

Britanski mediji, pojedini, ne svi, odmah su kontaktirali predstavnike Centra za rak "MD Anderson" kako bi proverili ove navode, a oni su im odgovorili:

- Bolnica ne može da komentariše da li je neki pojedinac naš pacijent ili ne, zbog zakona o privatnosti pacijenata.

Ovaj Centar je poznat po svom revolucionarnom lečenju raka i istraživanju, u njemu su spas potražile brojne poznate ličnosti, među njima muzičar Edi Van Hejlen i bivša teniserka Kris Evert.

Na kraju je morala da reaguje Kensingtonska palata, koja je na zvaničnoj Instagram stranici dala saopštenje:

"Glasine da se Kejt Midlton leči u Centru za rak MD Anderson u Hjustonu su lažne. Nekoliko svedoka će reći da ju je videlo u Norfloku", glasilo je zvanično saopštenje kraljevske palate. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija