• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2024

17:00

Otkriveno da Kejt Midlton radi istu stvar kao princeza Dajana! Obe strogo poštuju jedno pravilo koje će vas šokirati

profimedia/EPA

Dom i porodica

Otkriveno da Kejt Midlton radi istu stvar kao princeza Dajana! Obe strogo poštuju jedno pravilo koje će vas šokirati

Podeli vest

Princ Vilijam i Kejt Midlton su poznati kao posvećeni roditelji, a mnogo toga su usvojili od princeze Dajane.

Princ Vilijam i Kejt Midlton su poznati kao roditelji kojima su potrebe njihove dece iznad svega. 

Na veliko zadovoljstvo kraljevskih obožavatelja, budući kralj i kraljica pružili su uvid u svoje roditeljske metode - od hobija i interesovanja svoje dece do vrednosti koje pokušavaju da unesu svojoj deci.

Foto: Tanjug/AP

 

Princeza Dajana svojim metodama prekršila sva pravila, a sada to radi i Kejt

Jedan roditeljski metod za koji se kaže da je Kejt usvojila od svoje pokojne svekrve. U porodici se naziva "zlatnim pravilom“ princeze Dajane kada je u pitanju podizanje njena dva sina, Vilijama i Harija.

Princeza od Velsa ima za cilj da drži noge svoje dece čvrsto na zemlji, uprkos njihovim kraljevskim privilegijama. Dajana je često vodila Vilijama i Harija sa sobom na dobrotvorne angažmane, tako da su videli realnost života manje srećnih ljudi. Takođe je insistirala na tome da braća pišu zahvalnice kako bi osigurala dobro ponašanje od detinjstva.

Foto: profimedia

 

Kejt je takođe primenila ovo pravilo sa svoje troje dece, od kojih se navodno očekuje da napišu zahvalnicu kad god dobiju poklon.

- Vilijam i Kejt su razvili ovu briljantnu veštinu puštanja koliko god mogu da izgledaju spontano i tako to deca vide. Ponašanje za stolom, pisma zahvalnosti, male ljubaznosti se ubacuju u dečje navike kako bi vremenom postala automatska - rekao je izvor za The Sun.

Noge čvrsto na zemlji

Slično kao što je Dajana vodila Vilijama i Harija sa sobom na dobrotvorne događaje, Kejt je takođe povela svoju decu da joj pomognu u nekim od svojih filantropskih napora.

Nedavno oko Božića, Džordž, Šarlot i Luis su je pratili u Mejdenhedu - u blizini njihove kuće u Vindzoru - gde su pomogli da se spakuju svečane kese sa poklonima pune igračaka i drugih poslastica za siromašnu decu.

Terala je po svome, bez obzira na pravila

Kraljevski pisac Endru Morton, koji je sarađivao sa Dajanom na biografiji njenog života, objasnio je da je pokojna princeza želela da nauči svoje sinove o realnom svetu.

- Od malih nogu je vodila mlade članove kraljevske porodice u svoje privatne dobrotvorne posete. Jedan od razloga je bio što nije želela da dečaci odrastaju misleći da je ceo svet 4x4 Rendž Roveri, puške i dadilje - objašnjava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija