23.07.2024.

14:00

Foto: Instagram video printscreen

Magazin

Baka se skinula u kupaći - Telo je bomba! Zanemećete kada je budete videli (FOTO)

Žaklin Huton (61) je žena i profesionalna fitnes trenerka koja je dokazala da su godine definitivno samo broj i da uvek možete izgledati dobro u bikiniju ako se potrudite. 

Ona može da podigne dvostruku težinu svog tela i smatra da je njena misija da inspiriše druge žene kako bi i one izgradile svoju snagu.

Sada je tokom svog nedavnog odmora svoje pratioce "počastila" vrelim fotografijama u bikiniju, ne stideći se da pokaže vidljive vene, opuštene kože i svog stomaka. Ipak, ono što je svima privuklo pogled jeste to koliko ova žena radi na svom telu jer je itekako vidljivo da je ona u top formi.

- Za mojih 61. godinu na ovoj planeti, moje telo mi je zadalo mnoge izazove, ali sa njima sam se pomirila.  Vidljive vene  koje se provlače oko mog desnog bedra poput podvezice, 4-5 kilograma teža nego pre deceniju i deo te težine je mišićna masa - rekla je Žaklin. 

Ono što treba naglasiti jeste da je ona majka petoro dece, a trenutno se bori sa osteoartritisom, bolesti koja  podrazumeva oštećenje hrskavice zahvaćenog zgloba od blagog stepena pa sve do veoma izraženog koje moze dovesti pacijenta u stanje teškog invaliditeta

- Više pobačaja, strije i opuštena koža od nošenja mojih pet beba, ograničenja u ramenima nakon tri operacije, celulit, osteoartritis, benigni, ali problematični tumor u mojim leđnim mišićima, i upravo sam se suočila s još jednim izazovom o kojem ću uskoro više govoriti - dodala je ona. 

Žaklin ističe da je veoma zahvalna na svom telu jer je ono prošlo sa njom sve. Ljubav, bol, patnju, tugu, sreću...

Snaga njenih reči očigledno je doprinela njenoj online zajednici, jer je objava brzo sakupila skoro 12.000 lajkova. 

- Istinski se ugledam na vas jer imate tako zdrav pogled na ženstvenost. Želim vam da budete što zdraviji, bez obzira na vesti koje dolaze - bilo je jedan od pozitivnih komentara ispod fotografije.