• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2024

21:00

Bila je najlepša beba na svetu! Majka se obogatila na njoj - Sada je odrasla i niko ne veruje kako izgleda (FOTO/VIDEO)

Printscreen/TikTok

Moda i lepota

Bila je najlepša beba na svetu! Majka se obogatila na njoj - Sada je odrasla i niko ne veruje kako izgleda (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Aira Mari Braun (15) se proslavila još kao šestomesečna beba. Ona je opčinila javnost sa velikim plavim očima, dugim trepavicama i punim usnama. Ipak, kako je devojčica rasla njen izgled je postajao "običniji" što je dovelo do pada popularnosti.

Društvene mreže su omogućile mnogoj deci da postanu poznata i uspešna još od najranijeg uzrasta. Neke majke su svojim ćerkama pravile Instagram profile koji su stekli globalnu slavu, omogućivši im da zarađuju i uživaju u popularnosti još dok su bile bebe.

Aira osvojila svet plavim očima

Jedan od najpoznatijih primera je priča o Airi Meri Braun. Sa samo šest meseci, Aira je osvojila javnost svojim velikim plavim očima, dugim trepavicama i plavom kosom, što je ubrzo dovelo do njene popularnosti.

 

 

Njena izuzetna lepota donela joj je brojne prilike za zaradu kroz kampanje i reklame. Već sa četiri godine, Aira je šetala modnom pistom, dok je do osmog rođendana snimila četiri filma.

Najlepša beba na svetu

Svojim roditeljima je postala najlepša beba na svetu, a oni su prepoznali njen potencijal i prijavljivali je na različita takmičenja u lepoti, gde je redovno osvajala nagrade.

Kako je rasla i dalje je bila lepa, ali više nije isticala od drugih devojčica. Njena majka je počela da je šminka, kupovala joj perike i oblačila u glamuroznu odeću.

Tada su ljudi počeli masovno da kritikuju majku, koja je smatrala da je devojčici ukradeno detinjstvo zbog komercijalnih interesa.

Danas, u svojoj 15. godini, Aira se trudi da ostane prisutna u svetu modelinga, iako se njen nekadašnji sjaj čini da je izbledio. Navodno je tokom detinjstva, kada je bila na vrhuncu popularnosti, zarađivala čak 10 miliona dolara godišnje.

Ovako danas izgleda Aira Meri Braun

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aira Marie (@airamarie09)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

HIT! Bivši ministar DSS za svoje postupke i Rio Tinto okrivio Komunističku partiju, vratio se u 1945, pa potvrdio: Rudarstvo nam treba, od toga živi 40.000 ljudi
Politika

HIT! Bivši ministar DSS za svoje postupke i Rio Tinto okrivio Komunističku partiju, vratio se u 1945, pa potvrdio: Rudarstvo nam treba, od toga živi 40.000 ljudi

Nekadašnji ministar nauke i zaštite životne sredine i rudarstva i energetike iz redova Demokratske stranke Srbije (DSS) u periodu od 2004. do 2008. godine Aleksandar Popović pokušao je da na krajne apsurdan način spere krivicu sa sebe i bivše vlasti, čiji je deo bio kada su doveli Rio Tinto u zemlju.

20.07.2024

10:12

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima!
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima!

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta
Kultura

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta

Posle julske pauze, Beogradsko dramsko pozorište će sa svojim hit predstavama Čovek slon, Budućnost, Laž i Švejk tokom avgusta gostovati na svim većim festivalima u regionu, dok će na Letnjoj sceni - BDP Millennium team Areni u okviru projekta Novi glasovi biti izvedene premijere dve predstave: Rake (24.8) i Kavez za ptice (30.8).

19.07.2024

12:51

Džet set

Srbija