23.07.2024.

15:00

Foto: Foto: Printscreen/TikTok

Magazin

Bjuti trik godine ili laž? Stavila je korektor i puder u prahu u isto vreme i digla internet na noge (VIDEO)

Na društvenim mrežama, posebno na TikToku, konstantno se pojavljuju novi bjuti trikovi i hekovi koji obećavaju revolucionarne rezultate u svetu šminkanja.

Nedavni hit u dolazi od Tiktokerke Monike, koja je predstavila novu tehniku aplikacije korektora i pudera u prahu koja je izazvala mnogo pažnje i diskusija među korisnicima.

Prema Monikinom videu, ovaj novi trik uključuje nekoliko koraka.

Prvo monika uzima korektor i utapkava ga u puder u prahu, a tek nakon toga stavlja ovu kombinaciju na podočnjake. 

Nakon toga Monika sve to izjednači i sve izgleda savršeno i perfektno na snimku. Ipak, pitanje je kako ovo zaista funkcioniše. 

Ovaj postupak bi trebao da produži trajanje korektora i stvori savršeno glatku kožu u tom predelu. Međutim, ovo je trenutno sve previše savršeno da bi bilo idealno. 

Zašto?

Vi kada uzmete korektor pa zatim direktno iz aplikatora "uvaljate" u puder u prahu, nastaće pravi haos kada tu smesu naneste ispod podočnjaka. 

Korektor i puder stvaraju veoma tešku masu koju nikako nije lako izjednačiti na koži i utapkati. Kada i to uradite, primetićete da vam se data smesa uvukla potpuno u sve male borice. 

Dodatno, neki komentatori tvrde da puder u prahu može da pogorša izgled suve kože čime se stvara neprirodan izgled.

Bez obzira na različita mišljenja, jasno je da ovaj trik izaziva veliku pažnju i diskusiju među ljubiteljima šminke.

Dok neki smatraju da je ovo revolucionarni korak napred u svetu bjuti rutina, drugi su skeptični i upozoravaju na moguće nedostatke. Kao i sa svim trendovima, najbolje je testirati ih na svojoj koži i prilagoditi ih svojim potrebama.