Autor: Informer.rs

23.07.2024.

21:00

Foto: Foto: Printscreen Instagram/burakozcivit

Magazin

Bali beg ne liči na sebe! Srpkinje su ludele za ovim glumcem, a danas se svi pitaju šta mu se desilo (FOTO)

Poslednjih godina turski glumci su postali izuzetno popularni u Srbiji zahvaljujući serijama koje su osvojile srca domaćih gledalaca. Međutim, nijedan turski umetnik nije izazvao toliku pažnju i strast kod naših dama kao što je to učinio Burak Ozdživit (39).

Ovaj prepoznatljivi glumac, poznat po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", nije stekao obožavatelje samo zbog svog glumačkog talenta, već i zbog izuzetnog fizičkog izgleda koji je bio na vrhuncu u to vreme.

U privatnom životu, Burak Ozdživit je srećno oženjen glumicom Fahrije Evćen, i nedavno su ih paparaci zabeležili kako uživaju u sunčanom danu na plaži. Međutim, ono što će mnoge obožavateljke možda rastužiti jeste što je Burak u poslednje vreme stekao nekoliko kilograma viška i sada sa ponosom pokazuje svoje "pivski stomak" na plažama i bazenima.

Da li je ovo rezultat opuštenijeg načina života, nedostatka motivacije da održi svoju prethodnu fizičku formu, ili jednostavno promene u prioritetima, ostaje nejasno. Činjenica je da na najnovijim fotografijama izgleda opušteno i zadovoljeno u društvu svoje supruge.

Ipak njegovi fanovi mu to ne opraštaju. 

- Šta se dogodilo sa Bali-begom? - glasio je jedan komentar. 

- Treba mu teretana "punom parom" - dodao je drugi. 

- Pitam se da li je gospodin ovde rodio decu - bili su samo neki od komentara. 

Burak je na početku karijere zaista bio prepoznatljiv po svom "savršenom" fizičkom izgledu, te su mnogi komentarisali kada je stupio u vezu sa Fehrije, da mu nije ni do kolena. 

Burak i Fahrije, koji su se upoznali 2013. godine tokom snimanja serije "Ljubavni dnevnik", venčali su se 2017. godine u romantičnoj ceremoniji koja je okupila brojne poznate turske ličnosti. Par ima dva sina, Karana i Karema.