• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2024

16:05

Srpkinje su ludele za ovim turskim frajerom! Zapanjujuća transformacija Bali Bega, niko ne veruje da sada ovako izgleda (FOTO)

Printscreen You Tube

Zanimljivosti

Srpkinje su ludele za ovim turskim frajerom! Zapanjujuća transformacija Bali Bega, niko ne veruje da sada ovako izgleda (FOTO)

Podeli vest

Žene širom sveta su obožavale Bali Bega u turskoj sapunici "Sulejman Veličanstveni", a sada izgleda potpuno drugačije.

Veliku pažnju svojom ulogom u mega popularnoj turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni" privukao je glumac Burak Ozdživit, koji je igrao ulogu Bali Bega. 

Miljenik žena

Ovaj lepotan nosi titulu miljenika žena, a kako je i sam toga svestan on redovno objavljuje fotografije na Instagramu, pomalo otkrivajući detalje iz privatnog života. Ono što su svi primetili jeste da slavni glumac danas ne izgleda ni približno kakvim ga pamtimo iz serije. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Nabacio je kilograme, sada nosi dužu bradu i kosu, što je kod mnogih žena izazvalo ne tako lepe reakcije. 

Reakcije javnosti su podeljene

Reakcije javnosti su podeljene. Dok neke žene smatraju da je novi imidž odličan, da sada deluje muževnije nego ranije, a drugim damama se ne dopada ono što vide. 

 

 

Na Instagramu ispod svake njegove objave nižu se komentari hiljada obožavateljki kako je predivan, zgodan, talentovan glumac, te kako ga vole. Druga grupa obožavateljki ostavila je razočarane komentare sa molbom da se vrati nekadašnjem imidžu.

Njegovo srce pripada lepoj glumici

Uprkos velikoj pažnji koju dobija od žena, turska zvezda u braku je sa glumicom Fahrije Evćen, koju je upoznao 2013. na snimanju serije "Ljubavni dnevnik". Par ima dva sina Karana i Karema.

 

 

Iako se o njihovom braku svašta pisalo i nagađalo, najlepši turski par je opstao uprkos svim izazovima, a Burak ne krije koliko je ponosan na svoju ženu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija