Autor: Informer.rs

25.07.2024.

11:00

Foto: Instagram video printscreen

Magazin

Svako može izgledati zgodno na slikama! Fitneskinja pokazala obe strane Instagrama - Sve je do poziranja! (FOTO)

Liv, poznata i kao Liv Livin na Instagramu, podelila je fotografije sebe u bikiniju na plaži, da bi podsetila ljude da ne izgleda uvek "savršeno".

Uvek postoje dve strane svake priče - uključujući slike koje vidimo na društvenim mrežama.

Ne izgledamo isto sve vreme, što je potpuno normalno. Međutim, društvene mreže mogu učiniti da se osećamo kao da nismo "dovoljno dobri", ali jedna žena želi da nas oslobodi tog osećaja. Liv, poznata svojim 190.000 pratilaca na Instagramu kao Liv Livin, popularna je zbog svojih fitnes saveta, ali takođe promoviše zdrav odnos prema telu.

U nedavnoj objavi, podelila je fotografije sa odmora kako bi pokazala ljudima "stranu koju vide" naspram "strane koju ne vide".

U suštini, koristila je post da pokaže da fitnes influenseri često prikazuju samo ono što žele da vidite - pozirane, zategnute fotografije njihovih izvajane tela na plaži. Uz to, otkrila je kako zaista izgleda u bikiniju.

- Mislim da leto može biti najgore vreme za poređenje i prikazivanje samo najboljih trenutaka. Zato vas podsećam da iza svake estetski lepe slike postoji potpuno drugačija priča od one koju vidite online. Zato, molim vas, kada pregledate online, setite se da ono što vidite nije cela slika - napisala je. 

Liv je podsetila svoje pratioce da kada vide slike svojih prijatelja u subotu uveče, poznatih na crvenom tepihu ili influensera na odmoru - oni ne izgledaju tako sve vreme. Vidite samo "trenutak" iz njihovih života.

Oni takođe izgledaju drugačije iz različitih uglova i imaju dane kada nose trenerke i nemaju šminku. Niko nije savršen - i to je sasvim u redu!

Takođe je ohrabrila ljude da prihvate svoja tela ovog leta i žive život punim plućima. Na kraju krajeva, ne možemo provesti svoje vreme brinući o "lošoj slici". Od kada je podelila fotografiju na samoj je prikupila više od 17.000 lajkova. Njeni pratioci su brzo komentarisali i rekli su Liv da izgleda lepo baš iz svakog ugla.