• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.06.2023

06:11

EKSPERTI TVRDE: Megan Markl bi mogla da postane najplaćeniji influenser sveta

EPAIMAGES

Hi-Tech

EKSPERTI TVRDE: Megan Markl bi mogla da postane najplaćeniji influenser sveta

Podeli vest

Supruga princa Harija, Megan Markl, mogla bi da postane jedan od najplaćenijih influensera na svetu, jer bi dobijala 200.000 funti (233.000 evra) po objavi u kojoj bi reklamirala određene brendove, smatraju eksperti, nakon što se pročulo da bi mogla da postane novo lice francuske modne kuće Dior.

Ranije je saopšteno da vojvotkinja od Saseksa neće obnoviti ugovor sa Spotifajem, što znači da ona i Hari izgubiti oko 10 miliona dolara, preneo je Dejli mejl.

Međutim, Megan bi brzo mogla da ponovo iskoristi popularnost, nakon što je insajder blizak ovom paru rekao da bi mogla da vredi "stotine miliona dolara" ukoliko prihvati dogovore sa brendovima koji joj se otvaraju.

Foto: APfoto

Megan Markl

Ekspert za brendove i kulturu Nik Ed rekao je za Mejl Onlajn da bi Megan mogla da postane jedna od najvećih influensera u svetu i da bi mogla da poseduje milione ukoliko postane zaštitno lice Diora.

On je dodao da ukoliko dođe do dogovora, mogla bi da se izjednači sa prihodima Kim Kardašijan, koja je zaradila veliku sumu novca tokom godina od njenog partnerstva sa Dolče & Gabana - koji joj je platio 47 miliona dolara samo da nosi njihovu venčanicu na svadbi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija