Autor: Informer.rs

29.08.2024.

06:21

Foto: Shutterstock

Magazin

Ovo će biti jesenja frizura broj 1! Popularna i u trendu, stoji lepo svima! (VIDEO)

Frizura koja će dominirati u jesen 2024. godine, prema rečima frizera, savršeno pristaje svakom obliku lica i pogodna je za sve generacije.

Ovaj trend je već počeo da osvaja žene, a frizeri predviđaju da će u narednim mesecima potražnja za njom značajno porasti. Popularnost ove frizure dokazuju brojni snimci i fotografije koji su preplavili TikTok i Instagram, a reč je o čuvenom bobu iz devedesetih.

Informer

- Bob frizura iz devedesetih može biti različite dužine. Najčešće se nosi opušteno, s blagim loknama ili u elegantnoj verziji koja se postiže feniranjem - objašnjava jedna frizerka. Takođe, dodaje da je ovaj stil prilagodljiv različitim tipovima kose i oblicima lica, pa bez obzira da li imate ravnu, talasastu ili kovrdžavu kosu, ovaj trend će naglasiti vaše najbolje karakteristike.

Ova frizura dodaje volumen i daje kosi obimniji, dinamičniji izgled. Ukoliko imate tanku kosu, bob će učiniti da izgleda gušće i bogatije. Pored toga, bob frizura ima podmlađujući efekat jer naglašava crte lica, izdužuje vrat i stvara jasnu i elegantnu liniju koja osvežava celokupan izgled.

U poređenju s drugim frizurama, bob je relativno lak za održavanje. Brzo se stilizuje i izgleda odlično i u svetlijim i u tamnijim varijantama. Ako želite frizuru s puno volumena, bob iz devedesetih je odličan izbor.

Frizeri savetuju da tražite "neurednu, ali laku teksturu" ili "francuski bob". Prilagodite dužinu prema svojim željama, ali imajte na umu da će vrlo kratka kosa biti teža za stilizovanje.