• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

23.08.2024

08:00

3 najveća manikir trenda u septembru! Od tih boja nećete moći da pobegnete, prelepe su! (FOTO)

Shutterstock

Moda i lepota

3 najveća manikir trenda u septembru! Od tih boja nećete moći da pobegnete, prelepe su! (FOTO)

Podeli vest

Kako se bliži septembar, svet manikira donosi nove, osvežavajuće trendove koji će obeležiti prelaz iz leta u jesen. Ove sezone u fokusu su tri stila koji obećavaju da će dominirati u salonima lepote.

Septembar donosi osveženje u svetu manikira, a tri glavna trenda će dominirati u salonima lepote širom sveta.

Evo šta će biti u fokusu:

Bademasti oblik u nežno roze nijansi sa jednom šarom

Foto: Shutterstock

 

 

Ovaj stil će biti pravi hit u septembru, zahvaljujući svojoj eleganciji i jednostavnosti. Bademasti oblik noktiju je poznat po svojoj sofisticiranosti, a kombinacija sa nežno roze nijansom donosi ženstven i suptilan izgled. Jedna diskretna šara preko nokta dodaje dozu unikatnosti i umetničkog izraza, što ovaj manikir čini idealnim za svakodnevne, ali i specijalne prilike. Ovaj trend će biti popularan jer omogućava ženama da iskažu svoju kreativnost, a da pritom zadrže nežan i uredan izgled.

Klasičan frenč u žutoj boji

Foto: Shutterstock

 

 

Frenč manikir nikada ne izlazi iz mode, ali septembar donosi osvežavajuću promenu sa žutom bojom umesto klasične bele. Ovaj trend je savršen za one koji žele da unesu malo živosti u svoj izgled bez odricanja od elegantne i prepoznatljive forme. Žuta boja simbolizuje optimizam i sreću, što je savršen izbor za prelaz iz leta u jesen. Očekuje se da će ovaj manikir biti omiljen među onima koji prate modne trendove, ali žele da zadrže klasičnu notu.

Lila nijanse u raznim varijantama

Foto: Shutterstock

 

 

Lila boja se vraća na velika vrata i to u svim nijansama, od svetlijih do tamnijih tonova. Ovaj trend će biti savršen za one koji žele da eksperimentišu sa bojama, a da pritom zadrže elegantan izgled. Lila boja je nežna, ali u isto vreme i smela, i savršeno se uklapa u prelazno vreme između leta i jeseni. Ovaj manikir će biti hit među onima koji žele da se istaknu, ali na suptilan način.

Septembar će biti mesec inovacija i kreativnosti u svetu manikira, a ovi trendovi obećavaju da će zadovoljiti svačiji ukus, od ljubitelja klasike do onih koji vole da eksperimentišu. Pripremite se za sezonu koja dolazi sa stilom i osveženjem na vašim noktima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija