• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.06.2024

13:30

Novi nokti Hejli Biber biće vodeći letnji trend! Pun pogodak za vrele dane pred nama (VIDEO)

EPAIMAGES

Moda i lepota

Novi nokti Hejli Biber biće vodeći letnji trend! Pun pogodak za vrele dane pred nama (VIDEO)

Podeli vest

Novi nokti Hejli Biber su sve što vam treba ovog leta. Svedeni, a istovremeno efektni su pun pogodak za vrele dane pred nama.

Hejli Biber i Džastin Biber su prošlog meseca na Havajima obnovili bračne zavete i putem Instagrama su fotografijama sa ceremonije obavestili javnost da očekuju svoje prvo dete. Hejli je od Džastina na poklon dobila novi dijamantski prsten čija je procenjena vrednost prilično visoka. 

Prekrasni nokti

Njena manikirka Zola Ganzorigt je na Instagramu podelila Hejlin manikir sa motivom trešnjinog cveta, koji je kreirala.

Kao i do sad Hejli je ostala verna svom stilu. U pitanju su ovalni nokti sa mlečno belom podlogom i motivima cveća, što je jedan od glavnih trendova ovog leta. Mnoge žene su potpuno poludele za ovim noktima. 

 

 

Tako elegantni i svedeni, idu uz svaku odevnu kombinaciju, dok sa druge strane su trendi i svakako ćete biti primećene gde god se pojavite.

- Prekrasni nokti,

- Opsednuta sam ovim noktima,

- Prelepi su, ovaj cvetni dezen je pun pogodak, samo su neki od komentara koji su se nizali. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija